Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

hirtie foto de calitate

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Intretinere, Kit-uri de refill, cerneluri / Maintenance, Refill kits, Inks
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
eperdos



Data înscrierii: 26/Iun/2008
Mesaje: 32

MesajTrimis: Joi Oct 01, 2009 10:19 am    Titlul subiectului: hirtie foto de calitate Răspunde cu citat (quote)

am o imprimanta canon IP 4500. in afara de problemele cu imprimanta despre care am scris in alt topic, ma confrunt acum cu o alta problema: hirtia foto. foloseam pina acum hirtie foto apli. relativ ieftina, calitate foarte buna zic eu.

acum nu mai gasesc. am vazut ca mediatec are hirtie inktec. si glossy si silky. evident nu veti spune ca nu e de calitate. insa hirtia pe care o foloseam eu era cotata pe unele situri cu 4 stele jumate din 5, mai multe stele primind doar unele modele de hirtie hp si epson, in timp ce de hirtie inktec nu am auzit.

deci, este hirtia inktec o solutie, iar daca nu, unde gasesc hirtie de buna calitate la preturi sub 1.8 ron /coala A4. (preturi ai mari nu se justifica, ridicind pretul peste cel al laburilor foto - 2 - 2.2 ron /20x30)

sa mai deschid o discutie: as dori sa achizitionez in viitorul apropiat o imprimanta foto care sa scoata A3. sa spunem ca pretul nu e un criteriu... (ma rog, e, dar de dragul discutiei...) ce imprimanta sa imi iau pentru a putea instala ciss si pentru a putea folosi cerneluri bulk pentru ciss-ul respectiv si evident, pentru a avea cea mai buna calitate cu putinta. si fara probleme daca exista o astfel de varianta...Wink

merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Joi Oct 01, 2009 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru prima parte raspund eu:

Hartia Inktec nu este cotata din 2 motive:
1. Este o hartie rar vanduta in Europa, in contrast cu cerneala-kituri-cartuse compatibile care sunt f frecvente. Si ce nu e prezent pe piata insistent... nu face obiect de clasamente.
Uite, citez din teste facute de independenti unde Inktec (ca si cerneala) bate tot si e comparata cu Canon, citez:
Citat:
An independant comparison of InkTec bulk ink fade test characteristics results. Inktec inks out performed other compatible inks produced by Stratitec, OCP, Formulabs, Media Street and Image Specialists. Inktec inks were equal to or better than original Canon inks.

Eh? Suntem tari? Cool

Si o parere a unuia care isi pune si fotografii facute ba cu originale, ba cu cartuse refilate aici
http://****nifty-stuff****/forum/viewtopic.php?id=2691
suna asa:
Citat:
I can tell you, since my scanner is not calibrated, that the prints made with the Inktec and the original Canon CLI-8 cartridges are almost indistinguishable albeit the Inktec has a very slight more magenta cast. I can confirm that the Inktec ink is mimicking Canon's original Canon CLI-8 ink almost perfectly, however some people might appreciate the colours of the Hobbicolors UW-8 more. If you want the most original Colours go for Inktec.

Dar despre hartie pot sa-ti spun doar ca e testata de profesionisti atat din Arad cat si din Bucuresti si e de calitate exceptionala. Eu zic sa iei o tura sa incerci, la banii aia ce conteaza?

Despre ce imprimanta sa iei la care mere CISS il rog pe altu sa intre.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Refillar



Data înscrierii: 20/Iun/2009
Mesaje: 4
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 01, 2009 3:12 pm    Titlul subiectului: Imprimanta A3 cu CISS Răspunde cu citat (quote)

Pentru calitate foto recomand Canon Pixma Pro 9000 (8 culori), HP 9180 (8 culori), Epson R1900 (8 culori). Problema este la R1900 ca nu se gasesc toate culorile la cerneala (aici Dl. Mediatecar trebuie sa ia masuri Wink ) Un client de-al meu foloseste pentru printuri foto A3 un Brother 6490 (6690, 6890 au caracteristici similare) (multifunctional) care sunt convins ca nu se compara cu un Canon sau HP insa pretul este mai mic si are rezultate destul de bune tinand cont de faptul ca are si fax, wireless, retea, scanner, etc...
Alegerea apartine acum clientului insa trebuie sa mentionez ca la Canon si HP printheadurile sunt detasabile si nu se schimba in garantie fiind consumabile. Hp9180 are 4 printheaduri de aprox 220 ron/buc, Canon are unul si e destul de scump.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Intretinere, Kit-uri de refill, cerneluri / Maintenance, Refill kits, Inks Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community