|
Forum Mediatec - Cartuseonline Consumabilele sunt pasiunea noastra! Vanzari online: www.mediatec.ro
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mediatecar

Data înscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 1796 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Mar 05, 2010 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Exista insa o problema: aproape nimeni nu o sa-si blocheze capacitatea de cazare in ideea ca s-ar putea sa aveti nevoie de cazare, daca ploua!!! |
De acord cu toate, mai putin cu asta.
Constat ca nu ma mai stiu exprima. Pai clar ca se achita cazarea aia, ziceam ca ideal ar fi sa avem o cazare civilizata pt cine o doreste, ceea ce nu ne impiedica sa iesim - cu sau fara corturi - la mici si bere si foc de tabara seara, unde sa ne depanam unele si altele.
Dar, auzi? Pana una alta suntem 4 pe forum care au interes, dintre care unul sunt eu, unul are 16 ani si nu e sigur ca-l lasa parintii si unul esti tu, care ne ajuti dar nu vii.
A, era sa uit: Unul singur a confirmat pe mail participarea. Deci eu zic sa ne racorim oleaca si sa vedem daca mai vrea cineva sau am eu vise de baba beata LOL... _________________ skype: mediatecteam_arad
PUTEREA COMERCIALA NU STA IN DETINEREA INFORMATIEI, CI IN MODUL DE APLICARE A CONSECINTELOR ACESTEIA. |
|
| Sus |
|
 |
Ghiocel
Data înscrierii: 28/Ian/2009 Mesaje: 114 Locație: Râmnicu-Sărat
|
Trimis: Vin Mar 05, 2010 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bună ziua, tuturor
...și eu îmi fac publică hotărârea de a participa la întâlnire. Acord foarte mult respect organizatorilor pentru efort ;pentru că se "simte"munca de a pune în concordanță toate ideile referitoare la: dată întâlnire, loc de întâlnire, cazare, condiții de distracție etc.etc. ....Promit , chiar dacă locuiesc în Râmnicu-Sărat, județul Buzău că voi participa.
SĂNĂTATE |
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Vin Mar 05, 2010 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pune pls pe mail acordul de principiu. Un lucru e clar: ne vom întâlni și dacă suntem 10, cred că vă fi perfect! Ceea ce nu mă împiedică să-mi doresc să din 100, desigur!  _________________ skype: mediatecteam_arad
PUTEREA COMERCIALA NU STA IN DETINEREA INFORMATIEI, CI IN MODUL DE APLICARE A CONSECINTELOR ACESTEIA. |
|
| Sus |
|
 |
jackd
Data înscrierii: 06/Mar/2010 Mesaje: 10 Locație: CJ
|
Trimis: Sâm Mar 06, 2010 10:06 pm Titlul subiectului: Salutare! |
|
|
Sunt user nou foarte tare siteu', produse interesante, acceptabile, bune...tot ce vrei; de abia astept sa comand:)!
Vin si eu cu o propunere pentru intalnire; in Ardeal, zona Clujului este minunata, de ex: Marisel, Baisoara, Belis...etc...Numai bine, va salut! _________________ Vand imprimante, scannere, fax-uri, cartuse CANON |
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
OK, daca ne exprimam adeziunea la idee doar pe forum nu e deajuns! Reiau anuntul:
| Citat: | INTALNIREA forumistilor MEDIATEC/CARTUSEONLINE
TRIMITETI PE MAIL iuliu.ciupe-vaida@mediatec.ro
ACORDUL DE PRINCIPIU
pentru participarea la
INTALNIREA FORUMISTILOR MEDIATEC
insotit de
NUME SI PRENUME + id de pe forum
LOCALITATEA DE DOMICILIU,
NUMARUL DE PERSOANE (La intalnire se poate veni, desigur, cu partnera/partenerul.)
Acest acord nu va obliga la nimic, fiind necesar doar pentru a stabili numarul potential de persoane care doresc participarea la intalnire. Intalnirea va avea loc
IN PRIMUL SAU AL DOILEA WEEKEND DIN AUGUST
(de vineri seara pana duminica)
In urma acordului de principiu, continuam pe forum (de data asta avand un numar aproximativ de participanti) stabilirea unei locatii care sa ne satisfaca pe toti. |
Deci pls adeziunea de principiu PE MAIL, dupa aceea stabilim locatia, facem si o conferinta pe yahoo sau skype daca vreti, dar HAIDET SA VEDEM CATI VENIM LA EVENIMENT, ok? _________________ skype: mediatecteam_arad
|
| Sus |
|
 |
dragosh07
Data înscrierii: 05/Feb/2008 Mesaje: 28 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare !!!!
suuuuper ideea, felicitari mediatecar pentru efortul de a ne apropia si mai mult si nu in ultimul rand sa "dezbatem" si in alt mod problemele ce le avem cu imprimantele noastre (si nu numai...).
ma inscriu si eu la comanda... oriunde va fi organizata, voi participa cu cea mai mare placere!
nu cred ca s-a mai intamplat asa corum ceva pe un alt forum (cel putin nu stiu eu...).
o locatie destul de frumoasa ar fi vatra dornei - suceava dar e unde se agata harta in cui. am fost recent la un sky scurt (in trecere) si am ramas placut impresionat. dar asta ramane sa stabilim pe parcurs.
asa cum ai spus mediatecar sa vedem cati ne adunam !!!
pentru fetele din acest forum multa sanatate si sa fiti iubite !!!!
pa |
|
| Sus |
|
 |
addy0716
Data înscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
NUME SI PRENUME : Malaescu Adrian (addy_competitii)
LOCALITATEA DE DOMICILIU: Jud. Gorj
NUMARUL DE PERSOANE: 1
edit leter: Am facut exact invers
Ultima modificare efectuată de către addy0716 la Lun Mar 08, 2010 9:50 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
detaliile trebuiau pe mail, aici doar acordul de principiu, dar las' ca-i bine si asa LOL
OK, counting... ... ... _________________ skype: mediatecteam_arad
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Lun Mar 08, 2010 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ghiocel a scris: | Bună ziua, tuturor
...și eu îmi fac publică hotărârea de a participa la întâlnire. Acord foarte mult respect organizatorilor pentru efort ;pentru că se "simte"munca de a pune în concordanță toate ideile referitoare la: dată întâlnire, loc de întâlnire, cazare, condiții de distracție etc.etc. ....Promit , chiar dacă locuiesc în Râmnicu-Sărat, județul Buzău că voi participa.
SĂNĂTATE |
Daca ai pus scuze, daca nu pls mai pune o data acordul de principiu pe mail (vezi anuntul), sa le strang acolo pls. Ms. (valabil la toata lumea) _________________ skype: mediatecteam_arad
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Joi Mar 11, 2010 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
MAI, DA' CE SE MAI INGHESUIE LUMEA SA NE INTALNIM...!
OK, e clar ca asa nu merge. Vom face altfel, si anume:
Pe la finele lui iunie voi anunta
unde, cand si cam cat costa sa ne intalnim;
Ca la intrunirile de X ani de la absolvire!... cand n-ai de unde stii cati vin si daca vin, si daca suntem 10, bine, daca 100 si mai bine.
Cum se fac confirmarile si rezervarea etcetc veti afla atunci, si vedem cati vin, asta e.
Sigur e doar ca NE INTALNIM
IN PRIMUL SAU AL DOILEA WEEKEND DIN AUGUST.
Pana atunci insa topicul ramane deschis pentru sugestii de locatii ok, unde credeti ca ar fi bine si dpdv al naturii, sa putem sta in jurul unui foc, etc, dar si o locatie care sa aiba posibilitati indoor pentru caz de ploaie etc. _________________ skype: mediatecteam_arad
|
| Sus |
|
 |
mediatecar

|
Trimis: Joi Mar 25, 2010 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dxxx mi-a trimis pe PM urmatorul mesaj, il supun opinarii voastre:
"Variante posibile si scurte comentarii:
1. Huedin / sat Sincraiu.
Atmosfera si partenerii mei de acolo ma fac sa pun asta prima.
Conditii bune / pret bun / practic fara limita de dimensiune / aproape de Arad.
Nu este chiar in munte, dar cine are masina poate face 2 iesiri: Belis + lacul Fintinele (asfalt) / cascada Rachitele (45min asfalt + pedestru 3 ore, sau totul cu masina)
Aproximativ 60-70 lei / zi / persoana, demipensiune. Meniu excelent.
Camparea in jur nu prea e posibila.
2. Sibiel
In centrul tarii / zona "faimoasa" / fara limita de dimensiune. Iesiri posibile la Sibiu, Paltinis / Gura Riului.
Conditiile pretul si calitatea mincarii nu sint cele mai bune (este turism cam industrial...), dar totusi e fezabil.
Circa 70-80 lei / zi / persoana, demipensiune (nu spusesem, adica cazare + mic dejun + cina)
Camparea in jur se poate face ~ la Gura Riului.
3. Aninoasa
- last but not least - asta e la cumnata-miu, intre Cimpulung Muscel si Curtea de Arges.
Probleme: poate nu e chiar centrul tarii / capacitate nominala 10, maxim 14 / nu e ceva luxos.
Avantaje: intrare lejera in Fagaras / Iezer-Papusa si Transfagarasan / adresabilitate (evident) si pret / living si terasa la dispozitia grupului / recomndare: francezii mei se simt bine acolo, de fiecare data.
Camparea in jur se poate face la distante de 1/2 ora cu masina.
Este singurul loc unde pot sa blochez capacitatea, fara sa fie o problema daca se renunta. Asta ar costa 300 lei pentru un weekend, si s-ar deduce in cazul ca s-ar folosi cazarea
Pret pentru Mediatec@ - 50 lei / persoana / zi, demipensiune.
Suplimentarea capacitatii - numai cu o pensiune situata la 15 km, care are aprox 20 locuri, dar tarifele sint cel putin cu 50% mai mari.
Asta e!
Tinem legatura!" _________________ skype: mediatecteam_arad
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|