Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Cartuseonline Forum Mediatec - Cartuseonline
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Unde-s multi puterea creste!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Cartuseonline -> FORUM DE MANAGEMENT, MARKETING, ADMINISTRARE A AFACERII
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mediatecar

Data înscrierii: 16/Noi/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2010 7:36 am    Titlul subiectului: Unde-s multi puterea creste! Răspunde cu citat (quote)

La cati suntem, majoritatea cu afaceri mici sau mai mari in domeniu, tineri sau varstnici, la inceput de drum sau cu experienta, sigur o sectiune in care sa impartasim din necazurile (sau bucuriile) e utila, in special daca necazul vine cu probleme care trebuiesc solutionate sau intrebari care au nevoie (uneori stringenta) de raspuns.

Avem unii experienta, altii mai multi angajati, multi am trecut prin momente dificile si stim foarte bine ce ne-a scos de-acolo; asta e o avere deloc de neglijat, un fond de intelepciune care poate determina pe ceilalti, care se lovesc de-abia acum de piedicile cu pricina, sa nu repete greselile noastre sau sa caute prin incercari succesive raspunsuri pe care altii le avem deja.

Asa ca veniti aici, puneti intrebari, poate creati un topic doar pentru a povesti ceva interesant care credeti ca poate ajuta pe altii. Daca tot suntem o familie, sa ne si ajutam ca una adevarata, nu doar cand e problema de print&copy! Laughing

PUTEREA COMERCIALA NU STA IN DETINEREA INFORMATIEI, CI IN MODUL DE APLICARE A CONSECINTELOR ACESTEIA.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ghiocel

Data înscrierii: 28/Ian/2009
Locație: Râmnicu-Sărat

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2010 9:03 am    Titlul subiectului: Re: Unde-s multi puterea creste! Răspunde cu citat (quote)

mediatecar a scris:
La cati suntem, majoritatea cu afaceri mici sau mai mari in domeniu, tineri sau varstnici, la inceput de drum sau cu experienta, sigur o sectiune in care sa impartasim din necazurile (sau bucuriile) e utila, in special daca necazul vine cu probleme care trebuiesc solutionate sau intrebari care au nevoie (uneori stringenta) de raspuns.

Avem unii experienta, altii mai multi angajati, multi am trecut prin momente dificile si stim foarte bine ce ne-a scos de-acolo; asta e o avere deloc de neglijat, un fond de intelepciune care poate determina pe ceilalti, care se lovesc de-abia acum de piedicile cu pricina, sa nu repete greselile noastre sau sa caute prin incercari succesive raspunsuri pe care altii le avem deja.

Asa ca veniti aici, puneti intrebari, poate creati un topic doar pentru a povesti ceva interesant care credeti ca poate ajuta pe altii. Daca tot suntem o familie, sa ne si ajutam ca una adevarata, nu doar cand e problema de print&copy! Laughing

Bună dimineața, Iuliu
...FELICITĂRI..
..numai dacă îmi este permis;

Sunt suflet în sufletul neamului meu
Și-i cânt bucuria și-amarul -
În ranele tale durutul sunt eu,
Și-otrava deodată cu tine o beu
Când soarta-ți întinde paharul.
Și-oricare-ar fi drumul pe care-o s-apuci,
Răbda-vom pironul aceleiași cruci
Unindu-ne steagul și larul,
Și-altarul speranței oriunde-o să-l duci,
Acolo-mi voi duce altarul.
.....
SĂNĂTATE
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mediatecar

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2010 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ghiocel, suntem o generatie de sentimentali iremediabili. Poate de aceea si facem afaceri in modul asta si nu altfel.
Ceea ce nu e intotdeauna un avantaj! Rolling Eyes

PUTEREA COMERCIALA NU STA IN DETINEREA INFORMATIEI, CI IN MODUL DE APLICARE A CONSECINTELOR ACESTEIA.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mediatecar

MesajTrimis: Lun Iun 14, 2010 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deduc din lipsa de trafic de pe acest topic ca toti aveti afaceri beton care curg de la sine intr-o dulce perfectiune?.... Cool

OK, hai sa intreb eu atunci:

Cum va descurcati cu resursa umana, care sunteti patroni, si cum va descurcati cu patronii sau sefii cei care sunteti angajati?

Sus
Ghiocel

Data înscrierii: 28/Ian/2009
Locație: Râmnicu-Sărat

MesajTrimis: Mar Iun 15, 2010 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mediatecar a scris:

Cum va descurcati cu resursa umana, care sunteti patroni, si cum va descurcati cu patronii sau sefii cei care sunteti angajati?

Salut, Iuliu și multă sănătate
..dacă te referi la cei tineri(<30 de ani), eu personal mă străduiesc cu ei să citească ca mai apoi să poată să pună și întrebări; dar nu "nene", rar găsești oameni de asemenea calitate. Majoritatea vor să învețe numai văzând și copiind tot numai gândirea nu, de parcă ar avea numai sistem nervos vegetativ, sistem nervos somatic, lipsindu-le sistemul nervos central. În rest "băieți buni" ce să zic.
SĂNĂTATE
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
zarzarel

Data înscrierii: 07/Mar/2009
Locație: urlati

MesajTrimis: Sâm Iul 17, 2010 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

respectele mele.se pare ca tot cei mai "cu experienta" discuta....hai sa nu-i lasam singuri pe aici....acum am aflat ca sunt iminente "dezangajari" - la bugetari- prin locurile pe unde am fost refuzat sa practic si eu vreun contract de service ... firme mari din Ploiesti au luat contractele de service pt.ca nu sunt pe SEAP adica pe e-licitatii...treaba e ca daca nu fac parte din nici o "imbarligatura" politica e imposibil sa iau si eu o feliuta de tort.....desi legea permite sa se acorde contracte si prin evaluarea ofertelor nu doar din SEAP......deci...sa astept sa vina vremuri mai bune...pana atunci.....traiasca ciubucurile "la negru"....mici dar bune....ma gandeam si la o conlucrare dar....slabe sperante....sunt prea mic pentru un razboi atat de mare....desi aici unde locuiesc e o zona buna de service si ca lipsa de "meseriasi" in domeniu...eu, recunosc, nu sunt meserias asa cum trebuie...dar am invatat de pe forum multe si, aplicandu-le corect am rezultate bune.....tot cu ajutorul dvs......trebuie sa mai citesc despre cum se incepe o afacere,rentabilitate si alte notiuni care pentru mine sunt batai de cap destul de mari...numai management nu-mi mai trebuie acum....si la varsta asta....as fi un "angajat" (dpdv al cunostintelor in domeniu) bun, dar nu suport contract de munca la bugetari.......sa ma uit la ceas cand vine ora 16.00.....cand eu termin in 2-3 ore cel mult o interventie mai serioasa (PC-uri sau imprimante uzuale...).multumesc pentru rabdarea acordata si nu in ultimul rand pentru sfaturile primite de la toti utilizatorii acestui forum, pt ca deocamdata asa mai fac si eu un banut....sa auzim numai de bine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zarzarel, nu ai dreptate la faza cu SEAP, si anume:

Adevarat graiesti cum ca se pot face o parte din achizitii si in afara SEAP, dar intrucat exista obligativitatea de a fi facute intr-un procent anume pe-acolo, procent care creste anual pentru a se face peste 2 sau 3 ani exclusiv pe-acolo, clar ca orice autoritate publica locala sau institutie de stat prefera operatori listati pe seap sau care indeplinesc criteriile de selectie impuse de procedura, etc., ca sa faca cat mai iute procentu si pentru a ramane in afara SEAP cu ce-i... intereseaza, ca sa zic asa. Nu cu 3 cartuse si 10 refiluri de rahat.

Asadar ai 3 variante: ori indeplinesti acele conditii, ori te lipesti de cineva mai mare si subcontractezi ceva din masa lui, de regula firmituri pe care nu vrea sa le faca el, sau continui ca si pana acum.

Sau schimbi meseria Smile Wink

Sus
zarzarel

Data înscrierii: 07/Mar/2009
Locație: urlati

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ziua buna.da, aveti dreptate dl.Iuliu......sa schimb meseria...pai am mai schimat-o odata in 1998(mec.de locom-programator)....sa ma gandesc.....in ceea ce priveste SEAP, procentul pt.anul asta(2010) de contracte facute pe e-licitatii este de 40% din totalul contractelor atribuite de catre institutie....ar fi o idee daca as sti care e taxa de inscriere pe acest portal, pt.2010 ma refer......am intrebat pe la capitala si nu prea au stiut sa-mi raspunda cat de cat concret...daca or lucra pe acolo tot bugetarite cu pile...e clar de ce nu stiu sa explice ceva coerent....facultatile astea......in sfarsit, nu mor caii cand vor cainii...sa auzim numai de bine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 12:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inscrierea pe SEAP ca si operator nu costa nimic, costa doar catalogul de produse, si si acela daca depaseste 100 de pozitii (daca bine tin minte).

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Cartuseonline -> FORUM DE MANAGEMENT, MARKETING, ADMINISTRARE A AFACERII Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum