Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cartus HP Color Lasjet 4650 Refilat

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Cartuse laser,imprimante laser - probleme de exploatare, refill, intretinere / Laser printers and cartridges - operational issues, refill, maintenance
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
giuhasz



Data înscrierii: 19/Oct/2010
Mesaje: 5
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2010 1:07 pm    Titlul subiectului: Cartus HP Color Lasjet 4650 Refilat Răspunde cu citat (quote)

Dupa refilarea tonerului magenta.. s-a mai listat aprox. 1000 de pagini.. dupa care face un fond magenta foarte deschis.. Stie cineva din ce cauza.. S-a refilat cu Toner Amteq..

Mersi mult..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2010 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai reflat prin demontare sau gaurire? Tonerul rezidual l-ai golit constiincios? E stiut ca tonerele (in special cele color) pt refill lasa mai mult toner rezidual decat cel original, deci daca nu cureti bine cel vechi se umple si da pe-afara de nu te vezi....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
giuhasz



Data înscrierii: 19/Oct/2010
Mesaje: 5
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2010 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am refilat prin desfacere.. golit tot ce se putea inclusiv tonerul care a mai ramas in tanc.. Deoarece am inteles ca e bine sa nu se combine cele doua tipuri de toner..
Problema este ca a aparut dupa sute de pagini listate..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
cissimprimante



Data înscrierii: 31/Ian/2010
Mesaje: 240
Locație: iasi

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2010 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La refilarea unui cartus care merge cu toner nemagnetic ( toner in a carui compozitie chimica nu se regasesc materiale magnetice, de genul feritei - ex: tonerele de samcung, lexmark, xerox si cele color. Sunt preferat pentru imprimante laser color datorita dimensiunii mici a particulei, motiv pentru care se pot asigura detalii mai fine ale imaginilor grafice ), trebuie desfacut cartusul si curatat foarte bine interiorul cat si rolele care transporta tonerul. Mixturile de tonere originale si compatibile ( chiar si in cantitati foarte mici care pot trece drept insignifiante ),, formeaza niste ,,cocoloase" mici care se depun pe rola magnetica. In timp aceste mici cocoloase rod in lamela de dozaj si curge tonerul din cartus. Astfel se formeaza o pelicula de toner pe foaie si apare acest fond.
Ar mai fi posibilitatea neasamblarii corecte a cartusului si implicit o distanta prea mare intre rola magnetica si lamela de dozaj, dar luand in consideratie faptul ca acest defect se manifesta deabia acum, dupa cateva sute de printuri tind sa cred ca este vb despre prima varianta. Ca sa vedeti daca este primul caz scoateti cartusul si uitati-va la rola de pe cartus plina de toner. Stratular trebui sa fie uniform. In cazul in care nu e, si par dungi sau puncte in care stratul de toner nu este uniform s-a amestecat tonerul original cu cel compatibil. In acest caz singura solutie pentru remedierea defectului este inlocuirea cartusului sau refacerea lui. pentru remanufacturare aveti nevoie de o rola magnetica, o lamela de dozaj si un aspirator de service, dar este putin probabil sa mearga. Deci inlocuiti cartusul.
_________________
Vanzari si asistenta sisteme ciss.
Yahoo mess: cissimprimante
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Cartuse laser,imprimante laser - probleme de exploatare, refill, intretinere / Laser printers and cartridges - operational issues, refill, maintenance Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community