Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Epson ''E-01 Printer error has occurred"

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Cartuse inkjet - probleme de exploatare/ Inkjet cartridges - operational issues
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
emporio



Data înscrierii: 11/Mar/2012
Mesaje: 2

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2012 7:47 pm    Titlul subiectului: Epson ''E-01 Printer error has occurred" Răspunde cu citat (quote)

Bună seara, am următoarea problemă:
Imprimanta este EPSON sx 210 cumpărată în octombrie 2010 și echipată cu cartușe compatibile și cerneală inktec cumpărata de la mediatec în decembrie 2010. Toate bune și frumoase până astăzi cînd mi-a dat eroare de blocare hârtie și apoi eroare:''E-01 Printer error has occurred" pe fond roșu.Am scos cartușele, am curățat contactele cu spray de contacte, am scos cablul de alimentare, cablul USB, am ținut apăsat timp de 3 minute butonul de pornit/oprit așa cum am văzut pe un site de afară.
Am alimentat-o la 220v, fără să introduc cablul USB, fără cartușe, imprimanta afișează în continuare aceeași eroare.
Am repetat operația de mai sus și cu cartușele originale, la fel aceeași eroare,indiferent dacă are cartușe sau nu,dacă este introdus sau nu cablul USB.
Ce mai pot face? În cazul în care nu mai pot încerca nimic pentru resetare, se merită dpdv al costului o intervenție în service-ul EPSON sau îmi cumpăr altă imprimantă?
Vă mulțumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zarzarel



Data înscrierii: 07/Mar/2009
Mesaje: 541
Locație: urlati

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2012 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare.vezi sa nu ai "ceva" prin imprimanta, pe la mecanisme, pe calea de tragere a hartiei..ceva care a ramas in interior si iti blocheaza caruciorul cartuselor...vreo bucatica de hartie, capsa de capsator, bold, agrafa, etc....incearca sa o demontezi, sa scoti panglica virgula care vine de pe placa de comanda la caruciorul cartuselor, o stergi cu guma de sters, o montezi inapoi si dai drumul la imprimanta(cu sau fara cartuse in ea)..altfel, ar fi de la placa de comanda a imprimantei, caz in care....gandeste-te sa iei un aparat nou dar care functioneaza cu acelasi tip de cartuse, ca sa mai recuperezi cate ceva...asteptam si explicatii despre cum a survenit acest mesaj de eroare(blocare hartie, cadere de tensiune, etc)...bafta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
emporio



Data înscrierii: 11/Mar/2012
Mesaje: 2

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2012 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mii de mulțumiri, așa este, am ceva prins chiar în tambur sau cum se cheamă rotița care trage hartia. Acel ceva este o jucărie de cauciuc de-a celui mic, cauciuc destul de flexibil, Mr. Green. Nu știu cum aș putea slăbi tamburul acela să nu mai faca presiune pe jucărie?
Încerc să o scot cu o pensetă mai lungă, dar îmi este frică să nu rup bucăți din cauciuc și să nu iasă tot. O să încerc să slăbesc rotița, dar să văd mai întâi de unde.Când ridic capacul de a copiator am în dreptul rotiței un surub care pare că o ține pe suportul metalic.
Vă țin la curent!

Update: am reușit să scot jucăria de cauciuc slăbind șurubul de care vorbeam, dar acum nu mai reușesc să pun la loc pe poziție rotița. Nu am desfăcut nimic, decât surubul respectiv. Cum ajung la mecanica imprimantei? Am vazut toate șuruburile existente, dar mi-e teamă să nu rup vreo prindere de plastic, plus că am mai avut experiențe neplăcute cu cablurile tip panglică!

Update 2: GATA, am reușit, imprimanta funcționează perfect!
Zarzarel, mulțumesc frumos, dacă nu mă mai uitam odată cu foarte mare atenție, intram în cheltuieli neprevăzute. Norocul meu că jucăria buclucasă era roșie, era așa de bine prinsă încât inițial am zis că aceea este culoarea rotiței Laughing și abia apoi la o cercetare mai amănunțită cu lumina adecvată, etc, am văzut care este problema.
Mulțumesc încă o dată!
Numai bine!


Ultima modificare efectuată de către emporio la Lun Mar 12, 2012 6:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zarzarel



Data înscrierii: 07/Mar/2009
Mesaje: 541
Locație: urlati

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2012 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare.pai aici iti trebuie un manual de service pt a vedea cum se demonteaza...vezi daca ai scos "jucarica" de acolo daca,printr-o metoda care poate include un deget mai subtire, o penseta sau o surubelnita poti sa aduci la loc surubul in pozitia in care l-ai slabit ca sa scoti obiectul de acolo.daca nu reusesti(fara sa fortezi, ai grija la treaba asta) trebuie sa demontezi aparatul...daca nu vrei sa risti, mai bine o duci la cineva de meserie...fereste-te de bunavoitori de genul "hai ca o facem amandoi repede"....el castiga ceva experienta daca reuseste, daca nu, ghici cine ramane cu paguba????la un service e cel mai bine...parerea mea.numai de bine in continuare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Cartuse inkjet - probleme de exploatare/ Inkjet cartridges - operational issues Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community