DETERGENT VASE 4.5L PUR [PC000100]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Cantitate:4.5 litri
79 47 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: PC000100

Detergent lichid PUR Professional Lemon pentru combaterea grasimilor dificile de pe vase fara prea mult efort. Produsul este disponibil in cantitate de 4.5 L pentru vase curate luna. Recomandam detergentul lichid cu incredere tuturor gospodinelor, firmelor de curatenie pentru degresarea rapida a vaselor din propria locuinta sau din localurile cu trafic intens ( restaurant, cafenele, cofetarii, baruri, cluburi etc.). Formula gel lichid este una extravascoasa cu putere dubla de degresare fata de detergentii pur lichizi. Detergent cu putere mare de concentrare fiind suficient o singura picatura pentru ca un set de vase sa straluceasca iar. Indeparteaza urmele de arsuri, grasimile incapatanate, petele insistente fara ca tu sa lasi vasele sa se inmoaie mult timp. Ideal pentru vasele din teflon, ceramica,email sau din sticla. Formula special concentrata ajuta la degresarea a zeci de vase aplicand un singur strop, solutie care garanteaza o utilizare si economie indelungate. Detergent cu ph neutru testat dermatologic. Indeparteaza murdaria printr-o simpla miscare cu buretele fara a fi nevoie de presiune care sa afecteze aspectul vaselor.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine