DVD+RW SERL 4X 4.7GB MATT SILVER SURFACE [43488]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tip disc:DVD+RW
  • Capacitate:4.7 GB
  • Printabil:Nu
  • Viteza:4x
  • Unitate de impachetare:10
49 61 lei
tva inclus
Adauga in cos

Disponibilitate: disponibil

Cod produs: 43488

Suporturile DVDR/RW de la Verbatim folosesc tehnologia MKM/Verbatim, care asigură o calitate superioară pentru orice înregistrare. Activitatea de cercetare şi dezvoltare de la Mitsubishi Chemical, la care se adaugă strânsa cooperare a companiei cu fabricanţii de unităţi optice, asigură compatibilitatea largă a discurilor Verbatim, ele fiind ideale pentru stocarea datelor de pe computer, a înregistrărilor video personale, a fotografiilor şi a muzicii. De la Nr. 1 în Europa* pentru suporturi înregistrabile

* SCCG CD/DVDR '03 - '09.DVD+RW este un disc reinscriptibil care oferă o capacitate de 4,7 GB. Respectă specificaţiile +RW-Alliance. DVD-urile reinscriptibile DVD+Rewritable de la Verbatim sunt prevăzute cu un strat de înregistrare super-eutectic (SERL). Cu SERL, vă puteţi bucura de înregistrări repetate fără zgomot. La suporturile reinscriptibile convenţionale, stratul de înregistrare se deteriorează la fiecare rescriere, ceea ce face să scadă calitatea. La suporturile reinscriptibile Verbatim însă, stratul de înregistrare este readus în stare perfectă la fiecare ciclu de ştergere, rezultând astfel un disc perfect pentru următoarea înregistrare.
 DVD+RW este un suport de citire/scriere secvenţială conceput în principal pentru aplicaţiile de backup pentru înregistrarea şi transmiterea video. Discurile DVD+RW permit până la 1000 de inscripţionări. Există mai multe unităţi DVD-ROM şi videoplayere DVD care acceptă DVD+RW.

Rezistenţă sporită la lumina UV.
 Tehnologie SERL brevetată.
 Arhivare cu rezistenţă superioară în timp.

Acesta este un disc cu o suprafaţă argintie mată. Se poate scrie pe ea folosind un marker pentru CD/DVD.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine