Hartie foto Epson A2 lucioasa pentru inkjet, 250g/mp, 25coli/top [S042091]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Producator:Epson
  • Format:A2
  • Gramaj:250g/mp
  • Coli/top:25
  • Stralucire:Lucioasa
267 67 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: s042091

O preferată a fotografilor şi a artiştilor din domeniul graficii, caracteristicile sale anti-şifonare o fac ideală pentru fotografii, piese promoţionale, aranjare în pagină, imagini de portofoliu, mostre, reclame şi postere. Hârtia creează printuri de înaltă calitate oferind o acoperire maximă cu cerneală, uscarea cernelurilor colorate producându-se instantaneu. Această hârtie se poate şi lamina uşor, pentru a oferi protecţie împotriva luminii şi a umidităţii.

Ca toate mediile de tipărire inovatoare de la Epson, această hârtie este concepută pentru a vă oferi cea mai înaltă rezoluţie şi saturare cromatică posibilă. Software-ul de imprimantă Epson realizează o optimizare reală a cantităţii de cerneală eliberate pe pagină, în funcţie de tipul de hârtie utilizat. Ca întotdeauna, consumabilele Epson garantează calitatea Epson.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine