Centura pentru gravide Jane [40406]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Alte caracteristici:Contine gel in set

Acest produs nu mai este la vanzare

Centura elastica pentru gravide care include un pachet cu gel care poate fi incalzit sau racit, in functie de situatie, si aplicat pe partile corpului care necesita atentie.
Aceasta centura elastica este destinata femeilor gravide pentru a oferi suport suplimentar in vederea sustineri in pozitie corecta a coloanei vertebrale, venind in ajutorul sustinerii greutatii sarcinii in ultimele luni.
Pe langa centura elastica, setul contine doua pachete cu gel care pot fi aplicate in zona rinichilor si in zona coloanei vertebrale.
Gelul pachetelor, poate fi incalzit la microunde sau racit in frigider, dupa caz. Pachetele cu gel pot fi utilizate si in mod individual, separat fata de centura.
Marime unica.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine