CD-R AZO 52X 700MB WIDE PRINTABLE SURFACE [43325]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tip disc:CD-R
  • Capacitate:700 MB
  • Printabil:Da
  • Viteza:52x
3 41 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: 43325

Suporturile CD-R/RW de la Verbatim folosesc tehnologia MKM/Verbatim, care asigură o calitate superioară pentru orice înregistrare. Activitatea de cercetare şi dezvoltare de la Mitsubishi Chemical, la care se adaugă strânsa cooperare a companiei cu fabricanţii de unităţi optice, asigură compatibilitatea largă a discurilor Verbatim, ele fiind ideale pentru stocarea datelor de pe computer, a înregistrărilor video personale, a fotografiilor şi a muzicii. De la Nr. 1 în Europa* pentru suporturi înregistrabile

* SCCG CD/DVDR '03 - '09.CD-R este un disc înregistrabil cu o capacitate de 700MB. Respectă specificaţiile din Orange Book Partea a II-a, Versiunea 3.
 "Specificaţiile mecanice" ale suporturilor Verbatim sunt foarte precise, iar datele inscripţionate pe ele pot fi citite în foarte multe unităţi optice diferite. Drept urmare, discurile Verbatim demonstrează un nivel înalt de compatibilitate între discurile care funcţionează la o gamă largă de viteze.

Rezistenţă sporită la radiaţiile UV.
 Păstrarea datelor: Cele cu protecţie sporită - până la 40 de ani; cele cu AZO - până la 100 de ani.
 Cea mai scăzută rată de erori pe o gamă de CD-writere diferite.

Discul Wide White Inkjet are o suprafaţă albă pentru imprimare cu cerneală până la centru, diametrul imprimabil fiind de 23 – 118 mm.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine