DVD-R AZO 16X 4.7GB WIDE PRINTABLE SURFACE [43521]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tip disc:DVD-R
  • Capacitate:4.7 GB
  • Printabil:Da
  • Viteza:16x
5 48 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: 43521

Suporturile DVDR/RW de la Verbatim folosesc tehnologia MKM/Verbatim, care asigură o calitate superioară pentru orice înregistrare. Activitatea de cercetare şi dezvoltare de la Mitsubishi Chemical, la care se adaugă strânsa cooperare a companiei cu fabricanţii de unităţi optice, asigură compatibilitatea largă a discurilor Verbatim, ele fiind ideale pentru stocarea datelor de pe computer, a înregistrărilor video personale, a fotografiilor şi a muzicii. De la Nr. 1 în Europa* pentru suporturi înregistrabile

* SCCG CD/DVDR '03 - '09.DVD-R este un disc înregistrabil care oferă o capacitate de 4,7 GB. Respectă specificaţiile DVD-Forum.
 Strat de înregistrare AZO.
 Cel mai înalt nivel de stabilitate a înregistrării.
 Arhivare cu rezistenţă superioară în timp.

Discul Wide White Inkjet are o suprafaţă albă pentru imprimare cu cerneală până la centru, diametrul imprimabil fiind de 21 – 118 mm.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine