Rola hartie foto lucioasa HP Premium, 260g/mp, 36in, 30.5m, uscare instantanee [Q7993A]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tipul hartiei:Lucioasa
  • Rola pentru:Plotter
  • Dimensiune:A0+ ( 0.914m )
  • Diametru interior:5.08 cm
  • Gramaj:260 g/mp
1.264 69 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: q7993a

Observaţi cum imaginile parcă se desprind din pagină. În comparaţie cu versiunea anterioară, vedeţi nuanţe mai intense de negru şi culori mai vii. Şi ca întotdeauna, vă bucuraţi de caracteristica de uscare instantanee şi de imprimate rezistente şi durabile.
Faceţi o impresie şi mai bună. Hârtia foto lucioasă cu uscare instantanee HP Premium asigură o calitate fără egal a imaginii, pentru fotografii excelente şi afişaje grafice de mare, impact – de la postere şi prezentări până la grafică comercială.
Economisiţi timp şi bani cu imprimatele cu uscare instantanee care sunt gata de manevrare şi laminare, imediat după ieşirea din imprimantă.
Aveţi siguranţă când utilizaţi hârtia foto lucioasă cu uscare instantanee HP Premium, proiectată împreună cu cernelurile cu pigmenţi HP Vivera originale. Imprimatele rezistente la apă realizează o persistenţă a imaginilor afişate în interior de peste 200 de ani, departe de lumina directă a soarelui.1
1 În comparaţie cu versiunea anterioară. Evaluare a persistenţei imaginilor pentru afişări de interior/departe de lumina directă a soarelui, sub sticlă, efectuată de HP Image Permanence Lab. Evaluare a rezistenţei la apă testată de HP Image Permanence Lab pe o gamă de suporturi HP. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence.

Pentru imprimante foto HP Designjet Z2100 şi Z3100 şi imprimante HP Designjet seria 5500/5000.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine