Rola hartie foto satin HP Premium, 260g/mp, 36in, 30.5m, uscare instantanee [Q7994A]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tipul hartiei:Satin
  • Rola pentru:Plotter
  • Dimensiune:A0+ ( 0.914m )
  • Diametru interior:5.08 cm
  • Gramaj:260 g/mp
1.262 17 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: q7994a

Vedeţi imaginile desprinzându-se din pagină. În comparaţie cu versiunea anterioară, obţineţi nuanţe mai intense de negru, culori mai vii şi o mai bună uniformitate a luciului. Şi ca întotdeauna, vă bucuraţi de caracteristica de uscare instantanee şi de imprimate rezistente şi durabile.
Produceţi imprimate profesionale, ireproşabile – finisaj satinat îmbunătăţit asigură o textură mai bună şi o mai bună uniformitate a luciului în comparaţie cu versiunea anterioară.
Economisiţi timp şi bani cu imprimatele cu uscare instantanee care sunt gata de manevrare şi laminare, imediat după ieşirea din imprimantă.
Observaţi nuanţele mai intense de negru în tot imprimatul şi culorile mai vii, în comparaţie cu versiunea anterioară, utilizând cernelurile pe bază de coloranţi HP originale

Pentru imprimante foto HP Designjet Z2100 şi Z3100 şi imprimante HP Designjet seria 5500/5000.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine