Rola hartie foto universala semi-lucioasa HP, 200g/mp, 36in, 30.5m, uscare instantanee [Q6580A]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tipul hartiei:Semi-lucioasa
  • Rola pentru:Plotter
  • Dimensiune:A0+ ( 0.914m )
  • Diametru interior:5.08 cm
  • Gramaj:200 g/mp
933 19 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: q6580a

Asigură imagini care captează atenţia. Pe această hârtie economică vedeţi nuanţe mai intense de negru, culori mai vii şi o textură semilucioasă îmbunătăţită. Permite imprimarea nesupravegheată cu role masive. Şi vă bucuraţi de caracteristica de uscare instantanee şi de imprimate rezistente şi durabile.
Obţineţi rezultate excelente cu această hârtie foto economică. Hârtia foto semilucioasă universală HP cu uscare instantanee asigură o calitate excelentă a imaginii, pentru fotografii şi afişaje grafice care atrag atenţia – de la postere şi prezentări, până la grafică comercială.
Economisiţi timp, eficientizaţi fluxul de lucru şi măriţi productivitatea. Imprimatele se usucă instantaneu, pentru manevrare şi laminare imediate. Rolele masive permit imprimarea nesupravegheată. Bucuraţi-vă de imprimarea simplă şi fără probleme pe care o aşteptaţi de la HP.
Observaţi nuanţele mai intense de negru şi culorile mai vii decât cele ale versiunilor anterioare ale cernelurilor HP originale.
1 În comparaţie cu versiunea anterioară. Evaluare a persistenţei imaginilor pentru afişări de interior/departe de lumina directă a soarelui, sub sticlă, efectuată de HP Image Permanence Lab. Evaluare a rezistenţei la apă testată de HP Image Permanence Lab pe o gamă de suporturi HP. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence.
2 Cu cerneluri HP pe bază de pigmenţi. Evaluări realizate de HP Image Permanence Lab la expunerea în vitrină de interior. Predicţii HP bazate pe datele testului de iluminare cu lampă cu xenon - calculul presupune 6.000 lucşi/12 ore pe zi. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi http://www.hp.com/go/supplies/printpermanence.

Pentru imprimante HP Designjet Z6100/Z6100ps, imprimante HP Designjet seria 5500/5000, seria 3000CP/2000CP, seria 1055/1050, seria 800/500, seria 400, seria 100/100 Plus şi seria 120/120NR.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine