Acumulator extern Verbatim AA POWER PACK [97931]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Acest produs nu mai este la vanzare


Despre Acumulator extern Verbatim AA POWER PACK
Pachet de alimentare AA–Încărcaţi oricând!
Acum puteţi să vorbiţi mai mult, să ascultaţi mai multă muzică, să vă jucaţi mai multe jocuri şi să vizionaţi mai multe videoclipuri, fără să vă faceţi griji că bateria se poate descărca. Dacă telefonul dumneavoastră sau alt dispozitiv cu port de alimentare micro USB se descarcă, introduceţi 4 baterii AA în pachetul de alimentare, conectaţi şi continuaţi!

Confort AA–Nelimitat!

Pachetul de alimentare AA funcţionează cu orice baterie AA, alcalină sau reîncărcabilă, fiind un obiect important din geanta dumneavoastră de călătorii, în cazul unei alimentări de urgenţă. Adăugaţi doar 4 baterii AA pentru a folosi şi a încărca telefonul, căştile sau alte dispozitive.

Alimentare universală-Încărcaţi tot!

Folosiţi pachetul de alimentare AA pentru a încărca o gamă largă de dispozitive, cum ar fi iPhone, iPod, smartphone-uri cu porturi micro USB sau căşti fără fir cu Bluetooth. Folosiţi cablul de date iPhone standard** sau cablu USB-micro USB pentru încărcare.

** Nu este inclus
Specificatii tehnice
  • Tip acumulator:Extern, reincarcabil
  • Compatibilitate:Universal MicroUSB
  • Capacitate (mAh):Nespecificat

Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine