BATERIE EXTERNA KIT MYCRGMUSB MICRO USB UNIVERSALA [52005]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tip acumulator:Extern, reincarcabil
  • Compatibilitate:Universal MicroUSB
  • Capacitate (mAh):Nespecificat
  • Durata de functionare:~ 2 ore
  • Alte caracteristici:Capac protectie mufa pe durata transportului

Acest produs nu mai este la vanzare

Kit va ofera un incarcator de urgenta, mic de buzunar, pentru telefonul compatibil cu Micro USB. Acest incarcator va ofera aproximativ 2 ore de incarcare.

Este foarte folositor atunci cand bateria este epuizata si aveti nevoie sa o incarcati. Odata ce bateria externa este incarcata complet va ramane asa pana la 3 luni, astfel devenind un accesoriu ideal pentru a fi tinut in masina, geanta sau pentru a fi luat in concediu/calatorii. Bateria externa poate fi incarcata si in timpul in care este folosita.

Cei de la Kit cunosc sentimentul pe care il aveti atunci cand telefonul ramane fara baterie si sunteti deconectat de la lumea digitala. Din acest motiv au creat MY Charge pentru a va ajuta sa evitati situatii neplacute.

Aceasta baterie externa este atat de usoara si compacta intrucat poate fi stocata in buzunar, geanta, sau orice alt compartiment, gata sa va salveze ziua.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine