PORTABLE POWER PACK, capacitate 2.200mAh [97927]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tip acumulator:Extern, reincarcabil
  • Compatibilitate:Universal USB
  • Capacitate (mAh):2200
  • Durata de functionare:~ 14 ore
  • Alte caracteristici:Cablu USB-micro USB

Acest produs nu mai este la vanzare

Pachet de alimentare-Vorbiţi fără limite!
 Acum puteţi să vorbiţi mai mult, să ascultaţi mai multă muzică, să vă jucaţi mai multe jocuri şi să vizionaţi mai multe videoclipuri, fără să vă faceţi griji că bateria se poate descărca. Dacă bateria este pe terminate, conectaţi pachetul de alimentare portabil şi continuaţi. După o încărcare completă pot rezulta până la 14 ore* suplimentare de convorbire, 40 ore* de muzică sau 10 ore* suplimentare de redare video.

Alimentare universală–Încărcaţi tot!
 Având o baterie litiu-ion de 2 200 mAh, pachetul de alimentare portabil poate încărca o gamă largă de dispozitive, cum ar fi iPhone, iPod, smartphone-uri cu porturi micro USB şi căşti fără fir cu Bluetooth.

Design portabil şi subţire–Uşor de transportat!
 Uşor de purtat în buzunar sau geantă, are dimensiunea perfectă pentru a-l lua cu dumneavoastră în călătorii. Fiind uşor şi subţire, acesta poate fi transportat cu uşurinţă, fiind ideal în cazul unei alimentări de urgenţă.

Prevăzut cu cablu de încărcare USB:
 Pachetul de alimentare este prevăzut cu un cablu USB pentru încărcarea pachetului de alimentare, cât şi a unui dispozitiv cu port de alimentare micro-USB. Pentru iPhone/iPod folosiţi doar cablul de date pe care l-aţi primit împreună cu telefonul dumneavoastră, pentru a încărca şi cu pachetul de alimentare portabil.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine