|
Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Consumabilele sunt pasiunea noastra! Vanzari online: www.mediatec.ro
|
Forum |
Subiecte |
Mesaje |
Ultimul mesaj |
Imprimante - exploatare / Printers - operational issues |
|
|
Cartuse inkjet - probleme de exploatare/ Inkjet cartridges - operational issues
Originale, compatibile, intretinere, refill
Moderatori hitmann68, mediatecar, zzozzo |
301 |
2556 |
Mar Dec 18, 2018 12:19 pm GHIA |
|
Intretinere, Kit-uri de refill, cerneluri / Maintenance, Refill kits, Inks
Totul despre refill ink,
fisiere video si pdf refill,
instructiuni refill, intretinere, coduri de eroare, resetari nivele cerneala sau waste ink tank; Intrare in meniuri de service, manuale de intretinere, etc
200 |
1672 |
Joi Mai 13, 2021 12:29 pm andrei38 |
|
Cartuse laser,imprimante laser - probleme de exploatare, refill, intretinere / Laser printers and cartridges - operational issues, refill, maintenance
Originale, compatibile, intretinere, refill;
CE TONER la CE CARTUS?
Lamele, cilindrii, chip-uri, role, fusere...
217 |
1640 |
Mie Iun 27, 2018 8:06 am Eugen1968 |
|
IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions
Ce tip de imprimanta am? Ce problema am cu tipul meu de imprimanta? Ce fel de imprimanta imi cumpar raportat la nevoile mele specifice? Cum reduc costurile pe pagina? Alte observatii
161 |
1085 |
Mie Aug 05, 2020 10:12 pm biroticatm |
Copiatoare - exploatare / Copiers - operational issues |
|
|
Cartuse toner copiator - probleme de exploatare / Copier toner cartridges - operational problems
Originale, compatibile, refill
27 |
149 |
Lun Oct 19, 2015 7:00 pm klaudiu |
|
Intretinere, service, trobleshooting / Maintenance, service, troubleshooting
Tips&tricks, coduri eroare, meniuri service
83 |
293 |
Sâm Mai 09, 2015 12:01 pm biroticatm |
|
COPIATOARE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Copiers - opinions, quality/price ratio, general discussions
Ce tip de copiator am? Ce problema am cu tipul meu de copiator? Ce fel de copiator imi cumpar raportat la nevoile mele specifice? Cum reduc costurile pe pagina? Alte observatii
8 |
24 |
Mar Mar 19, 2013 4:27 pm gegecs |
MANUALE DE SERVICE, INSTRUCTIUNI REFILL SI MANUFACTURARE / SERVICE MANUALS, REFILL INSTRUCTIONS |
|
|
MANUALE IMPRIMANTE / PRINTER MANUALS
Responsabilitatea, atat cea a autenticitatii si aplicabilitatii manualelor cat si cea privitoare la copyright (in cazul in care exista), revine in exclusivitate site-urilor pe care acestea sunt postate si la care se face referire in aceasta sectiune de forum, Mediatec Team neasumandu-si veridicitatea sau responsabilitatile legale aflate in sarcina celor care le gazduiesc (site-uri externe Mediatec Team)
Moderator zzozzo |
51 |
138 |
Joi Mai 29, 2014 11:04 am zzozzo |
|
MANUALE COPIATOARE / COPIERS MANUALS
Responsabilitatea, atat cea a autenticitatii si aplicabilitatii manualelor cat si cea privitoare la copyright (in cazul in care exista), revine in exclusivitate site-urilor pe care acestea sunt postate si la care se face referire in aceasta sectiune de forum, Mediatec Team neasumandu-si veridicitatea sau responsabilitatile legale aflate in sarcina celor care le gazduiesc (site-uri externe Mediatec Team)
Moderator zzozzo |
11 |
30 |
Vin Feb 27, 2015 4:17 pm biroticatm |
|
INSTRUCTIUNI DE REFILL SI REMANUFACTURARE / REFILL AND REMANUFACTURING INSTRUCTIONS
Moderator zzozzo |
3 |
7 |
Mar Dec 06, 2011 8:14 am mediatecar |
BURSA print & copy |
|
|
Piata de imprimante / Printer Market
Ofera aici imprimanta pe care doresti s-o vinzi.
Moderator zzozzo |
62 |
173 |
Sâm Feb 25, 2017 1:32 pm biroticatm |
|
Piata de copiatoare / Copier market
Ofera aici copiatorul pe care doresti sa il vinzi.
Moderator zzozzo |
11 |
30 |
Sâm Noi 15, 2014 6:51 pm merlingerin |
|
Piata de alte echipamente (faxuri, plottere, scannere, etc) / Other equipment market (faxes, plotters, scanners etc)
Ofera aici echipamentul pe care doresti sa-l vinzi.
Moderator zzozzo |
6 |
19 |
Mie Sep 17, 2014 4:42 pm DigitalCopyPrint |
|
Piata de consumabile si componente print & copy / Print & copy cartridges and components market
Ofera aici consumabilele sau componentele print & copy pe care doresti sa le vinzi.
Moderator zzozzo |
59 |
193 |
Mar Mar 14, 2017 9:11 am biroticatm |