Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Multifunctionale

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
superman7



Data înscrierii: 23/Sep/2008
Mesaje: 1

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 3:24 pm    Titlul subiectului: Multifunctionale Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa cumpar o multifunctionala sub 300ron. Sunt student si imi trebuie anul acesta pentru ca este plin de proiecte, si cate o fitzuica de examen din cand in cand. Vreau sa aflu care multifunctionala are procesul de refill cel mai usor , si cea mai mare compabilitate cu cartuse produse de alte firme (mai ieftine), de asemenea si raportul calitate/pret. In mare as opta pentru un canon, dar mai exista hp si brother, si mai exista si opinia voastra Smile .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Mie Sep 24, 2008 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai in primul rand trebuie sa te decizi daca vrei negru sau si color.
Daca vrei si color, te vei orienta catre multifunctionala Inkjet.
Daca vrei canon, vei opta pentru seria mp de multifunctionale, respectiv cele care merg cu cartusele PGI-5 si CLI-8-uri, intrucat sunt si usor de refillat dar exista si cartuse compatibile.

Eu zic insa asa:

Plimba-te tu pe net si vezi ce imprimanta cu cerneala multifunctiinala iti place ca si performante, etc, dupa care uita-te la noi pe site cu ce cartuse merge si daca avem compatibile si kit de refill la ele. Pentru ca sunt imprimanta f bune si de la HP si de la Lexmark sau altii, deci sa te fixez eu acum strict pe Canon zic ca e impropriu.

Deci alege intai imprimanta (pret, calitate, etcetc) dupa care verifica pe ****mediatec.ro ce este pt ea ca si consumabile. Si decizi, nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosh07



Data înscrierii: 05/Feb/2008
Mesaje: 31
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.
Sper sa nu fi gresit daca am scris aici si va rog sa ma sfatuiti sa achizitionez o multifunctionala. M-am oprit la Canon PIXMA MP 970, Canon PIXMA MX850 si Epson Stylus Photo RX585.
Ceea ce ma intereseaza in mod deosebit este inscriptionarea CD/DVD-lor, fotografiilor, cartusele compatibile, refill-ul si fiabilitatea lor (imprimantelor) in timp...
Aici am citit ca refill-ul si cartusele CLI-8...sunt foarte bune si de aceea m-am oprit la Canon, dar si Epson mi se pare bun...dar nu am cunostinte de cum sunt cartusele compatibile si refill-ul lor.
M-ati ajuta enorm sa ma indrumati si va multumesc anticipat!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Mie Apr 08, 2009 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Canon nu numai ca acele cartuse (PGI-5 SI CLI-8-URI) permit refill relativ simplu (vezi link-uri:
http://****mediatec.ro/inkjet/1/Canon/PIXMA_MP_970.html
si
http://****mediatec.ro/inkjet/1/Canon/PIXMA_MX_850.html ,
jos de tot ai kit-urile de refill)
dar exista dupa cum vezi tot in link-urile cu pricina si cartuse compatibile.
Stiu ca se poate atasa si CISS (sisteme de alimentare continua externa) la ele, deci optiunea mea personala ar fi pt Canon.
Care exact din cele doua, ramane sa alegi tu dupa performante, pret, etc.

Nu ma intelege gresit, nu ca Epson nu ar fi buna! E chiar excelenta, de obicei are viteze de printare mai bune decat Canon sau HP si culori excelente, dar au fost constant probleme cu cartusele compatibile, ca sa nu mai spun ca refill se poate face doar achizitionand resetator de chip (ca la aceste cartuse chipul chiar blocheaza cartusul cand se goleste!).
Stiu insa ca exista CISS pentru unele tipuri, poate si pt al tau, poti sa te interesezi la Powetrust http://****powertrust.ro/contact.htm , il cauti pe d-l Florin Buzduga si daca are CISS si ti-l vinde, spune-i ca se mai aduna de-o bere pt mine (Iuliu de la Mediatec)! Laughing Laughing Laughing

Astea fiind spuse, te rog DUPA ce cumperi si faci si refill si ai aprecieri, anunta-ne si pe noi ca sa castigam experienta... din prima mana! Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosh07



Data înscrierii: 05/Feb/2008
Mesaje: 31
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru sfaturi.
Am facut comanda pentru un Canon PIXMA MP 970... greu nu se gasesc... dat avans... poveste lunga. Oricum sper ca in 10 zile sa intru in posesia ei.
O intrebare am si eu. Kitul de refill e pentru culorile de baza (galben, rosu, albastru), cum procedez cu celelate (rosu deschis si albastru deschis)? Comand cerneala si pot (re)folosi kitu' color?

In ceea ce priveste CISS-le, am avut unu' pe un brother MFC 215 C luat de la RASTERO. Toate bune si frumoase atata timp cat am folosit tus de la mediatec (le-am primit goale cu cerneala separat).Cand am inceput sa le alimentez cu cerneala de la RASTERO au inceput problemele. M-a lasat galbenul...albastrul...si asta in decurs de 2-3 luni. Am ajuns sa nu mai pot face nimic, capul de printare e undeva la naiba pus pe imprimanta, unde l-am dus(prin Bucuresti) au strambat din nas....si asa am hotarat sa-mi achizitionez o imprimanta noua.

Cu scuzele de rigoare am postat aceasta povestioara deoarece vreau sa se stie ca firma RASTERO este de doi lei si sa nu cumparati de acolo nimic. Nici macar nu au bunul simt sa raspunda la telefon si sa-ti dea minimul de informatii.

Concluzionand aceste sisteme sunt grozave!!!!! Nu faci altceva decat sa alimentezi bidonasele cu cerneala (DE CALITATE!!!), dai un test print facut pentru culorile de baza ale imprimantei (le faci in excel sau le iei de pe net), cam la 2-3 zile (ca e de unde...)si cam ATATA.

Multumesc inca o data.
O zi buuuuna!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 10:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BINGO!

Ai inclinatii tehnice, foarte corect cu cumparat doar cernela pt light-uri, dar din pacate pentru tine si din fericire pentru noi (sic! sa nu zici ca numai RASTERO sunt rai Twisted Evil ) trebuie sa cumperi doua kit-uri de color pentru ca daca cumperi un kit + cerneala pt light-uri nu vei avea dopuletze destule.

Redevenind seriosi:

Nu te grabi sa judeci o firma foarte iute, eu am sunat la ei sa testez ce ai spus si au raspuns la telefon. Nu o zic sa le iau apararea neaparat, in fond interesul meu nu e acesta, dar poate ai avut ghinion sa nimeresti un lot doar de cerneala proasta si s-a intamplat cand ai sunat tu sa fie defecta centrala lor telefonica. Zic si eu, e posibil.
Ca dovada, undeva prin 2006 am patit si noi ca un lot de sticlute la 100ml a fost ratat din cauza ca cerneala a fost ceva mai densa decat parametri admisi. Am retras atunci cca 1000 de sticlutze, sunat clientii, cautat cine a luat din acel lot, ofof! nebunie!... Se poate intampla oricui.

In ce priveste calitatea cernelii, cea inktec comercializata de Mediatec e de departe cerneala cea mai de succes pe plan mondial, asta iti poate spune orice specialist in domeniu. Dar nu as spune despre nici o firma ca e de doi bani judecand dupa doua evenimente nefericite.

Subscriu 100% la opinia ta despre CISS Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosh07



Data înscrierii: 05/Feb/2008
Mesaje: 31
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de 3 ori.
DA, aveti perfecta dreptate in ceea priveste catalogarea unei persoane sau a unei firme (cazul meu). Dar o spun cu mana pe inima ca am incercat tot ce se poate pentru a-mi rezolva problema...
La inceput foarte binevoitori...si cand sa ajung la o concluzie cu ei..GATA.
Am pe site-ul lor o comanda...daca nu e deja un an de zile...NIMIC!
Dar hai sa nu ma mai agit degeaba...ma bucur ca sunteti promt si sincer...am cam rasfoit acest forum si cam toata lumea e multumita (e maaaaaaaaaare lucru asta) si ce e cel mai important nici un om nu a ramas fara raspuns...

GATA!!!
Vor spune forumistii ca suntem vorbiti sa va laud.
Tineti-o tot asa!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Corect, inca 2~3 post-uri de acest gen si-mi ceri cota din profit Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Un pic oftopic, dar iti spun de ce e asa la noi:

1. Mediatec e singura firma (din cate stiu eu, daca mai sunt pls share, ca le facem reclama gratis, aici si oriunde putem!) care face munca de consiliere pe produse, deci ceva mai mult decat consultanta.
2. Am fost atat, dar atat de revoltat pe la inceputul mileniului (LOL) de cum se comporta cei care vand cu cei care cumpara, incat mi-am promis solemn sa fac o diferenta notabila. Pe vremea aceea ma ocupam de servicii in domeniul fibrelor optice si 90% din succesul meu se datora solicitudinii si promptitudinii cu care identificam tot ce era de facut. Si de cand fac comert, am impus aceeasi optica, in special angajatilor mei de care sunt foarte mandru. Laughing

Deci nu e nimic complicat. La inceput ma luau toti la misto, acum nu ma mai iau. Pentru ca aia au inchis de ceva timp afacerea... Crying or Very sad

OK, Sarbatori fericte & Don't stop printing!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali



Data înscrierii: 20/Iun/2009
Mesaje: 4

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna ziua, nu stiu daca este rubrica, corecta unde trebuie sa scriu ca sunt noua pe aici, dar incercpoate cineva ma ajuta cu un raspun util. Am multifuctionala epson stylus DX4400 si vreau sa stiu daca nu mai are cartus color, doar cu cel negru nu pot sa printez ? si care sunt setarile ca am nevoie urgent si tot ma chinui. Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2009 8:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali, discutam dincolo. Si nu mai posta acelasi lucru in 2 locuri te rog!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosh07



Data înscrierii: 05/Feb/2008
Mesaje: 31
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2009 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare!
Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste imprimanta Canon MP970.
Tin sa mentionez ca am refillat cartusele cu cerneala de la InkTec (din Kit-uri) - foarte bine foarte simplu, relaxant chiar. Nu da semne de oboseala sau diuze infundate (galbenul e refillat de 5 ori) listez cu ea destul de mult nu sta 2 zile fara sa o bag in seama, deci per ansamblu sunt super multumit.
Intrebarea intrebatoare, vreau sa plec in concediu (cam 3 saptamani), acest tip de imprimanta isi face periodic (daca o las in tensiune) operatiunea de automat cleaning?
Ma gandesc ca dupa atata timp sa nu se usuce cerneala din diuze... sau orice altceva de genul.
Sau cel putin sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac...?!?!
Anumite tipuri de imprimante au aceasta functie (am citit aici pe forum) in special cele cu fax Crying or Very sad

Am ajuns si eu ca vecina mea cu pisoiu' Laughing sau poate chiar mai grav...dar sincer nu-mi da mana sa am o asa surpriza !!!

Va multumesc si un week. cat mai "racoros" !!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2009 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intra pe ****logmein**** si fa-ti un cont free la softul de remote peste acel site, cu asta poti daca lasi pc deschis sa-i vezi ecranul ca si cum ai fi acolo de oriunde din lume cu cond sa ai net si un pc in fatza.

Si dai printu' dorit. Smile

Asa fac eu.

PS - daca ai un mobil cu windows mobile pe el, are si varianta pt asta, deci vezi ecranu pc-ului tau pe mobil - foarte tare!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosh07



Data înscrierii: 05/Feb/2008
Mesaje: 31
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da... suuuuuper programelu' !
Dar trei saptamani nu m-as risca sa las compu' aprins...plus cine stie ce probleme de retea pot aparea (sa pice netu') si pe unde voi fi, sa-mi fac idei ca cine stie ce s-a intamplat...

Oricum, multumesc de idee (mi-au venit altele in cap acuma) Wink dar nu cred ca am curajul sa-l las deschis...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Problemele de retea iti prajesc compu si daca e inchis, respectiv inchis din START - SHUT DOWN. Singurul mod de a fi 100% sigur ca o fluctuatie de tensiune nu-ti face varza alimentatorul e sa fie scoasa dracia din priza.

2. Ce pot sa-ti spun este insa ca de regula nu e problema, serverele + 4 pc-uri de la firmele mele merg non-stop si in 5 ani am patit-o cu o singura sursa la un singur pc. Si o sursa nu-i capat de tara, oricum.... 2 sapatamani poti sa-l lasi deschis, zic eu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community