Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Plotter Designjet 1000 plus

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Shofa



Data înscrierii: 21/Apr/2009
Mesaje: 50

MesajTrimis: Mie Oct 28, 2009 3:05 pm    Titlul subiectului: Plotter Designjet 1000 plus Răspunde cu citat (quote)

Buna sa va fie ziua!

Am fost ieri la un client la firma, client care o reclamat un cartus si anume: H11 yellow ( zice ca nu recunoaste cartusu ). Clientu mai zice ca cateodata mai facea figuri ( ba il recunostea ba nu il recunostea, si asta in timpul listarii )
Am mai dus 2 cartuse de la furnizori diferiti sa vad ce se intampla, le am introdus pe rand si am avut acelasi rezultat, doar ca de data asta nu il recunstea si gata.
Am scos toate cartusele / rezervele si fix la culoarea galbena un contact era stramb, de unde am dedus ca de acolo e problema ( probabil nu face contact cu chipul de pe cartus / rezerva ) .
L am sfatuit pe client sa si cumpere totusi un oem si sa incerce iar daca nu il recunoaste nici pe ala inseamna ca problema se ascunde undeva la contacte.
Omul dupa ce am plecat io a sunat la Hp si au venit aia de i au luat imprimanta, acuma ce zic mesterii de la Incremental ( care din auzite cica is autorizati Hp sa faca service ) ei zic urnmatoarele : un cartus a curs in imprimanta si a ajuns cumva cerneala pe ceva placa cu tot felu de circuite si ca le a oxidat si ca trebuie inlocuita ( contra cost evident )
Intrebarea mea este: Este posibil ca cerneala sa atace in asa hal ceva circuite/ contacte de pe o placa? sigur nu se poate curata?

Ajutati ma sa l ajut pe omul asta ca e om bun.


Numa bine!
_________________
K♠AED
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Mie Oct 28, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Prima masura care trebuia sa i-o sugerezi la omu' tau (da' si ala e bolovan daca a dus scula la HP fara sa-ti zica...!) era sa inlocuiasca toate cartusele cu altele OEM sa nu le dea motiv la aia sa faca gat.

2. A doua observatie e ca cerneala nu este coroziva. Oricum nu mai coroziva decat apa chioara, si la cat putea sa ajunga vezi draga Doamne fix pe circuitele lu' peshte Shocked Shocked Shocked trebuia sa se evapore si gata. Parerea mea e ca meshterii HP au profitat ca omu' a dus imprimanta cu cartuse compatibile/refilate si au zis "Ahaaaaa! Sa arzi in iad ca nu ai dat banu la has-pe!!! Plateste!!!"

3. Eu zic sa echipeze imprimanta cu cartuse oem, sa faca pe prostu' si s-o duca la alt autorizat HP sa vedem second oppinion. N-o sa strige aia ca a curs cartusul original, te asigur... Cool

Daca insa chiar aia e cauza si a curs cerneala in echipament, pana la urma trebuie sa plateasca omu... Pt ca inseamna ca a fost instalat aiurea, sigur nu conform instructiunilor, etc Confused... Cea-u zis cocoficii de la HP, cat il arde pe om la portofel?

Daca aia is destepti si CHIAR e cerneala acolo uscata, ar putea sa-si dea seama ca nu e cerneala HP oem. Da' nu stiu cat sunt aia de doxati...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community