Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MSE-solutia reutilizarii cartuselor toner?

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Intretinere, service, trobleshooting / Maintenance, service, troubleshooting
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zarzarel



Data înscrierii: 07/Mar/2009
Mesaje: 541
Locație: urlati

MesajTrimis: Joi Aug 05, 2010 11:52 am    Titlul subiectului: MSE-solutia reutilizarii cartuselor toner? Răspunde cu citat (quote)

ziua buna si respecte.stie cineva care e treaba cu articolul de mai jos?poate e ceva nou despre care ar trebui sa stim mai multe........
.......................................
MSE " dezvaluie " o solutie revolutionara de auto-curatare a cartuselor cu toner color : SCS (Secondary Cleaning Solution)

Oficialii MSE spun ca noua tehnologie lansata in premiera la WORLD EXPO are ca rezultate un cartus care pentru prima data poate concura oricand cu cartusele OEM. Potrivit MSE, piata cartuselor aftermarket color a luptat pentru a putea obtine un cartus color de calitate asa cum rezulta din cota de piata pe care o au fata de OEM. In plus, probleme precum "scurgerea tonerului", "dungile" si "listarea cu fond" au afectat si mai mult acest segment. Majoritatea expertilor estimeaza ca productia de cartuse color aftermarket reprezinta in acest moment mai putin de 10% din consumul OEM. Motivul este ca majoritatea productorilor alternativi nu au convins utilizatorii de calitatea acestora.

In prezent MSE foloseste aceasta tehnologie la cartusele HP4600/4700/4730/4005 si pana la sfarsitul acestei luni la HP 5500/3525.

Luke Goldbeg - Global SVP, spune ca : " Ceea ce echipa noastra tehnica a realizat, este cu adevarat revolutionar si reprezinta in totalizate deviza noastra de "RE-Engineering".

Am adaugat o noua componenta cartuselor OEM. Aceasta componenta nu numai reduce, ci elimina complet multe din problemele pe care le aveau cartusele color aftermarket (scurgeri, dungi, listare cu fond). Pur si simplu sunt mai curate decat cartusele OEM la final (dupa consum).

Articolul complet [The Recycler Trade Magazine]
.....................................................
sa auzim numai de bine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mediatecar
Site Admin


Data înscrierii: 16/Noi/2007
Mesaje: 2406

MesajTrimis: Joi Sep 16, 2010 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am documentat oleaca. Ce zic astia nu e rau, dar e ca si ZINK (vezi link http://****zink****/ ), adica exista deja dar in afara de un segment extrem de redus (in cazul zero ink e vb de Polaroid) inca nu e accesibil.

N-am inteles exact principiul de functionare la SCS (sper diferenta de Zero Ink, unde e pe larg explicata, dar e alta mancare de peshte), deci mai asteptam. daca era ceva atat de revolutionar, vorbea mai multa lume de SCS. Pus ca e "patent-pending technology", deci inca nu e omologat-patentat etc nici la ei.

Nu ca nu ar fi ceva super daca ar aparea, nu ma intelege gresit! dar probabil in 6~12 luni cel mai iute.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> Intretinere, service, trobleshooting / Maintenance, service, troubleshooting Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community