|
Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Consumabilele sunt pasiunea noastra! Vanzari online: www.mediatec.ro
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
worg
Data înscrierii: 28/Sep/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Mar 29, 2011 9:01 am Titlul subiectului: [VAND] Imprimanta matriceala |
|
|
Vand imprimanta matriceala HighSpeed, dotata si cu tractor, deci folosibila cu hartie continua, ribbon nou, stare foarte buna de functionare.
Se ofera si cablul de conectare la calculator.
Pret: 150 lei. |
|
Sus |
|
|
zzozzo Site Admin
Data înscrierii: 12/Ian/2009 Mesaje: 324 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Mar 30, 2011 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ce model este? |
|
Sus |
|
|
worg
|
Trimis: Mie Mar 30, 2011 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vreau sa te induc in eroare, deci te voi ruga sa astepti pana vineri si iti pot comunica marca si modelul exact.
A fost folosita la birou pentru facturi si nir-uri, dar de curand s-a trecut pe laser.
La prima vedere tin minte ca scria "HIGHSPEED" mare cu rosu pe ea ... banuiesc ca nu e aia firma producatoare ....
Nu am adus-o acasa pe motiv ca .... am vrut mai intai sa vad daca ar exista clienti interesati. |
|
Sus |
|
|
mediatecar Site Admin
Data înscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 2406
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 7:21 am Titlul subiectului: |
|
|
HIGHSPEED e posibil sa fie Lexmark, dar verifica si da te rog denumirea exacta si completa. Daca vrei sa faci o treaba completa poti sa-i faci cateva poze, pune-le pe orice blog sau site de gazduire free si da-ne link. Poate o si filmezi "in actiune", pui pe youtube sau trilulilu si vedem cu adevarat? |
|
Sus |
|
|
mediatecar Site Admin
Data înscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 2406
|
|
Sus |
|
|
worg
|
Trimis: Joi Mar 31, 2011 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, nu este aceea din link.
La imprimanta ce se doreste a fi vanduta, alimentarea cu hartie continua se face prin partea din spate si hartia A4 se introduce pe sus printr-o tavita.
Va promit ca vineri cand merg la birou ii fac inspectia si revin cu toate detaliile + poze.
Multumesc ! |
|
Sus |
|
|
worg
|
Trimis: Dum Apr 03, 2011 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-a vandut chiar astazi, sambata.
Multumesc pentru ajutor.
Rog un moderator sa inchida/stearga subiectul meu. |
|
Sus |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|