Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse
Consumabilele sunt pasiunea noastra!
Vanzari online: www.mediatec.ro
 
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Problema canon pixma ip4700

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DanielBenchea



Data înscrierii: 05/Ian/2012
Mesaje: 2

MesajTrimis: Joi Ian 05, 2012 7:07 pm    Titlul subiectului: Problema canon pixma ip4700 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua, am si eu o problema. Am o imprimanta Canon pixma ip4700 cu CISSuri pe ea care de curand incepea sa nu imi mai imprime cum trebuie. Imi scotea cu dungi si culorile nu mai erau aceleasi. Am dat din pc curatari de toate felurile si nimic. La un moment dat imi aparea in pc ca buretul de absortie e plin si nu mai curata cum trebuie capetele cartuselor. Am duso la un service, a curatato ala cum a curatato si cand am ajuns acasa nimic. Imi dadea aceeasi eroare. Am cautat pe internet o solutie si mi-am dat seama ca trebuia sa o resetez, insa cand am vrut sa fac asta nu a mers. Am duso din nou la un alt service si baiatul de acolo mi-a zis intr-un final ca e stricat un senzor de hartie. Exista vreo sansa pe undeva sa gasesc un senzor dinasta sau e numai buna de aruncat la gunoi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzozzo
Site Admin


Data înscrierii: 12/Ian/2009
Mesaje: 324
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Ian 06, 2012 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema la CISS-uri e ca multe dintre ele au cerneala "universala" in rezervoare (ieftina, dar care dau listari cu nuante aiurea de culoare), care duce la infundarea capului de printare (de aici dungile)...
curatirea buretelui din Waste Ink Pad se face doar daca este intradevar plin (de multe ori da eroarea soft, dar fizic nu e plin nici pe jumatate, ci doar pe la 25%), dar OBLIGATORIU se face resetarea SOFT (Waste Ink Pad reset)!
nu cred ca din cauza unui senzor de hartie nu merge resetarea... (e posibil sa aveti si asta defect, dar fara sa dati mai multe amanunte nu stiu ce sa va zic)
recomandare: daca reusiti sa resetati imprimanta (pentru Waste Ink Pad), sa spalati CISS-ul cu solutie MCS (inclusiv capul de printare) si sa umpleti cu cerneala de buna calitate (veti avea si nuantele corecte, si nici nu ar trebui sa mai apara probleme de infundare a capului de printare)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DanielBenchea



Data înscrierii: 05/Ian/2012
Mesaje: 2

MesajTrimis: Sâm Feb 18, 2012 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru sfaturi! Mi-am luat imprimanta de la al doi-lea service sa va pot da mai multe detalii legate de eroare. Daca inainte nu se reseta, acum nici nu mai recunoaste cartusele ( sistemul ciss are cipuri resetabile).Imi trage hartia si o da afara (deci, nu cred ca ar fi senzorul de hartie cum mi-au spus cei de la service) dar, mai nou, nu imi recunoaste cartusele, imi spune ca sunt goale desi ele sunt pline. Clipeste ledul rosu de 4 ori . Nu mai stiu ce sa mai fac si la cine sa o duc. Nu mai am incredere in unitatile service. Am ajuns de la o simpla curatare de buret , sa nu o mai pot folosi deloc. Buretul era intradevar foarte plin, l-au spalat de 2 ori. Cred ca mai bine il spalam eu acasa. Ma gandesc ca poate au deranjat vre-o piesa de la locul ei si e data peste cap...?? As cumpara cartuse originale, dar poate le cumpar degeaba. Exista vre-o sansa sa o mai pot folosi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zzozzo
Site Admin


Data înscrierii: 12/Ian/2009
Mesaje: 324
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Feb 20, 2012 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumparati un set de cartuse compatibile, ca sunt mai ieftine (pentru a vedea daca mai functioneaza):
http://****mediatec.ro/consumabile-si-toner--Canon--PIXMA%20iP%204700.html#models
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse -> IMPRIMANTE - opinii, raport calitate/pret si costuri pe pagina, discutii generale / Printers - opinions, quality/price ratio, general discussions Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community