|
Forum Mediatec - Depozitul de Cartuse Consumabilele sunt pasiunea noastra! Vanzari online: www.mediatec.ro
|
Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
ionutz72
Data înscrierii: 03/Feb/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Aug 08, 2016 5:19 pm Titlul subiectului: Compatibilitate cerneala Canon |
|
|
Am avut o imprimanta Canon cu cartuse refill-abile 525/526, si am ramas cu multa cerneala.
Acum am un Canon cu cartuse 550/551. In ce masura pot folosi cerneala ce o am, la aceste cartuse?
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
zarzarel
Data înscrierii: 07/Mar/2009 Mesaje: 541 Locație: urlati
|
Trimis: Vin Oct 12, 2018 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
salve dl.Ionut...cerneala de la ultimile cartuse(pt.refill) este mai "fina" decat cea de la cele anterioare...de preferinta, totusi, cerneala dedicata...atentie la modalitatea de "desfundare" a duzelor cartuselor si la "a pune mana" pe contactii cartuselor...respect |
|
Sus |
|
 |
GHIA
Data înscrierii: 16/Noi/2010 Mesaje: 17
|
Trimis: Mar Dec 18, 2018 12:19 pm Titlul subiectului: compatibilitate cerneala |
|
|
Si eu sunt in aceeasi situatie. Am schimbat imprimanta si mi-a ramas cerneala pet. cartuse 525 si 526, iar acum am cartuse 570, 571. Pot folosi aceasta cerneala la umplerea noilor cartuse ?. Chestia cu finetea este cam urmatoarea, Vechea imprimanta MG 5350 avea capul de cca 9600, dpi, iar noua imprimanta MG 5750 zice ca aceste este pe jumatate de 4800 dpi. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|