Carcasa 14-sloturi media convertor fara management, rack 19-inch, suport sursa de alimentare redundanta, o sursa AC inclusa. [TL-MC1400]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Documente atasate:
TL-MC1400 (pdf - 1235.96kb) - descarca
Specificatii tehnice
  • Dimensiuni (W x D x H), mm:482 x 358 x 86


1.070 60 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: TL-MC1400

Documente atasate:
TL-MC1400 (pdf - 1235.96kb) - descarca

Şasiu rackabil 14-sloturi TL-MC1400 este special conceput pentru a găzdui 14 media convertoare TP-LINK şi pentru alimentarea lor centrală, economisind spaţiu şi cabluri de alimentare. Funcţionarea permanentă este foarte importantă pentru comunicaţiile prin fibră, de aceea şasiul este echipat cu o sursă de alimentare redundantă opţională şi funcţie Hot-Swapping care permite instalarea/îndepărtarea convertoarelor/sursei de alimentare fără a opri alimentarea şasiului. Mai mult, pentru stabilizarea performanţelor şi extinderea duratei de viaţă, sunt montate în interior două ventilatoare pentru răcire. Împreună cu seria MC Gigabit / Ethernet de media convertoare, TL-MC1400 reprezintă soluţia ideală pentru reţeaua de conversie media.

*Pentru media convertoare TP-LINK, TL-MC1400 suportă numai TL-MCXXX versiunea:2.0, nu şi versiunea:1.0


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine