Router 1 WAN + 1 LAN + 3 WAN/LAN, TP-LINK TL-R470T+ [TL-R470T+]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Interfata WAN:4 x RJ-45 10/100 Fast Ethernet
  • Interfata LAN:4 x RJ-45 10/100 Fast Ethernet
  • Port USB:Nu
  • Interfata management:Web
  • Dimensiuni (W x D x H), mm:209 x 126 x 26
  • Alimentare:100-240V AC
  • Alte caracteristici:3 port-uri Ethernet WAN/LAN configurabile


228 35 lei
tva inclus
Adauga in cos

Disponibilitate: in limita stocului

Cod produs: TL-R470T+

Routerul Broadband TL-R470T+ Load Balance dispune de capacitate mărită de transmisie a datelor şi stabilitate, şi este o soluţie rentabilă pentru reţele din locaţii precum companii mici şi Internet cafe-uri.

Performanţe superioare şi stabilitate ridicată

Acest router încorporează un procesor dedicat, pentru reţea, cu frecvenţă de 400MHz pentru capacitate ridicată de procesare, un adaptor de alimentare intern pentru stabilitate îndelungata a funcţionării, şi un design profesional de protecţie împotriva fulgerelor care garantează siguranţa investiţiilor.

Trei port-uri LAN/WAN configurabile

TL-R470T+ dispune de trei port-uri care pot fi configurate atât ca LAN cât şi ca WAN, oferind routerului capacitatea de a suporta până la patru port-uri WAN pentru a satisface diverse cerinţe de acces la Internet printr-un singur dispozitiv.
Router-ul dispune de caracteristica inteligentă de echilibrare a traficului, care selectează în mod automat cea mai eficientă linie în funcţie de cerinţele de lăţime de bandă şi încărcare, oferind utilizatorilor un timp îndelungat de funcţionare neîntreruptă a reţelei şi o conexiune Ethernet fiabilă.
Din fabricaţie, TL-R470T+ este configurat să funcţioneze în modul dual WAN: port-ul 1 şi port-ul 2 funcţionează ca port-uri WAN, în timp ce port-urile 3~5 sunt port-uri LAN.

Management pentru o experienţă fluidă de comunicaţie

Integrând caracteristici multiple de echilibrare a încărcării, controlul lăţimii de bandă în funcţie de IP şi port, limitare sesiune, filtrare după domeniu, şi filtrare pe bază de adresă IP/MAC, TL-R470T+ asigură utilizatorilor o experienţă fluidă de comunicaţie, fără decalaje şi eşuarea conexiunii.şi eşuarea conexiunii.

Simplu de instalat şi utilizat

Oferind posibilităţi de configurare bazată pe Web, management la distanţă şi funcţii de backup şi restaurare configuraţie, TL-R470T+ oferă multiple caracteristici intuitive pentru simplificarea procesului de implementare şi administrare, în special pentru mediile de afaceri care duc lipsă de personal IT specializat.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine