ROUTER WIRELESS AC1900, DUAL-BAND, 4 PORTURI GIGABIT, USB3.0, ASUS RT-AC68U [RT-AC68U]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


566 51 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: RT-AC68U


Despre ROUTER WIRELESS AC1900, DUAL-BAND, 4 PORTURI GIGABIT, USB3.0, ASUS RT-AC68U

Cel mai Rapid Router din Lume – Doar pentru Învingători

ASUS RT-AC68U este cel mai rapid router Wi-Fi din lume, atingând viteze de transfer dual band combinate de până la 1900 Mbps. Viteza de 1300 Mbps pe tehnologie 802.11ac în banda de 5 GHz oferă rate de transfer comparabile cu cele atinse în cazul conexiunilor Gigabit, în timp ce tehnologia Broadcom® TurboQAM™ accelerează performanța conexiunii 802.11n în banda de 2.4 GHz de la 450 Mbps până la 600 Mbps, în cazul dispozitivelor compatibile.

Fiind echipat cu un procesor dual-core, ASUS RT-AC68U face uitate carențele de performanță ce afectează alte router-ele. În concluzie, chiar și pe rețelele personale cele mai încărcate, transmiterea de conținut HD se realizează întotdeauna la cea mai bună calitate, latențele pentru jocurile online sau comunicații VoIP au permanent o valoare scăzută iar descărcările de fișiere nu sunt niciodată întrerupte.

RT-AC68U este echipat, de asemenea, cu două port-uri USB pentru partajarea de fișiere, imprimante și modem-uri 3G/4G, dar și un port USB 3.0 pentru viteze de transfer de până la 10 ori mai rapide decât USB 2.0.
ASUS AiCloud îți transformă rețeaua de acasă într-o soluție cloud personală pentru partajare și transmitere de conținut într-o manieră foarte facilă către smartphone-uri, PC-uri sau tablete. Funcția de sincronizare Router-la-Router îți permite să sincronizezi tot conținutul tău cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil pentru a ușura partajarea conținutului cu prietenii și familia!

Interfața grafică de utilizare ASUSWRT este foarte prietenoasă și te ajută să te bucuri pe deplin de întreaga funcționalitate a router-ului RT-AC68U, dispunând de funcțiile necesare unei robuste optimizări a rețelei. Procesul de setare în doar 30 de secunde și soluția foarte ușoară de administrare a traficului ajută chiar și utilizatorii mai puțin experimentați să se bucure pe deplin de funcțiile sofisticare oferite de către acest router, în timp ce utilizatorii cu experiență vor aprecia cu siguranță suportul IPv6, multiplele SSID-uri wireless suportate și accesul VPN securizat.Suport pentru NVIDIA GameStream

Router-ul tău va deveni o sursă și mai mare de divertisment, deoarece poate acum transmite jocurile tale favorite de pe PC către soluția portabilă NVIDIA® SHIELD™, astfel încât te vei putea juca oriunde în casă cu ajutorul tehnologie ultra-rapide și foarte fiabile NVIDIA GameStream™. Router-ele ASUS permit transmiterea fără întârzieri și la un nivel ridicat de performanță a semnalului video de la un PC ce include o soluție GeForce® GTX™ sau de la un sistem de gaming în cloud NVIDIA GRID™. Pentru mai multe informații, vizitaț

Cea mai rapidă interfață Wi-Fi AC din lume, cu tehnologie TurboQAM™

Incorporând tehnologie Wi-Fi de a 5-a generație (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac îi permite router-ului RT-AC68U să atingă viteze foarte mari de transfer prin intermediul rețelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfețele Gigabit. În plus, RT-AC68U utilizează tehnologia TurboQAM™ pentru a îmbunătăți și mai mult performanțele rețelelor 2.4G Wi-Fi. Pe frecvența de 2.4 GHz este cu 33% mai rapid decât router-ele wireless-N900 standard, atingând 600 Mbps, în timp ce pe frecvența de 5 GHz atinge o valoare impresionantă de 1300 Mbps – de trei ori mai mare decât ratele de transfer 802.11n. În concluzie, rata de transfer wireless combinată este un năucitor 1900 Mbps!
*Pentru a obține cea mai bună performanță, este necesară utilizarea router-ului RT-AC68U împreună cu placa wireless ASUS PCE-AC68.Performanță ridicată cu ajutorul procesorului dual-core

ASUS RT-AC68U este echipat cu un procesor dual-core ce elimină carențele de performanță ce afectează alte router-ele. În concluzie, chiar și pe rețelele personale cele mai încărcate, transmiterea de conținut HD se realizează întotdeauna la cea mai bună calitate, latențele pentru jocurile online sau comunicații VoIP au permanent o valoare scăzută iar descărcările de fișiere nu sunt niciodată întrerupte.

Ai Radar îmbunătățește performanța Wi-Fi

ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent utilizând tehnologia 802.11ac de formare a undelor, amplificare de mare putere și soluția exclusivă ASUS RF pentru reglajul fin al frecvențelor. Toate acestea permit o acoperire extinsă, creșterea dinamică a ratelor de transfer de date și o stabilitate superioară.Conectivitate dual-band pentru divertisment fără întreruperi

Funcționând concomitent pe frecvențele de 2.4 GHz și 5 Ghz și oferind viteze de transfer de până la 600Mbps și respectiv 1300Mbps, RT-AC686U ajunge la o viteză totală de 1900Mbps, fiind în același timp și foarte stabil. Puteți folosi banda de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descărca fișiere, și în același timp puteți face streaming de conținut HD sau puteți permite accesul altor aplicații ce necesită o viteză mai mare pe banda de 5 GHz, mai liberă.Viteze și versatilitate extinsă a interfețelor USB

Interfața SuperSpeed USB 3.0 permite transferul de date de 10X mai rapid decât varianta USB 2.0. Cele două port-uri USB fac din RT-AC68U dispozitivul perfect pentru partajarea de fișiere, conținut multimedia și accesul la rețele 3G/4G, în timp ce aplicația ASUS AiDisk face posibil accesul la distanță și transmiterea de conținut către o gamă largă de dispozitive compatibile. Spre deosebire de alte routere, în cazul cărora port-urile USB sunt foarte înghesuite, ambele port-uri USB instalate pe modelul RT-AC68U sunt plasate la distante egale, pentru acces foarte rapid și ușor în orice moment.

Specificatii tehnice
  • Tip:Router Wireless
  • Interfata WAN:1 x RJ-45 10/100/1000 Gigabit Ethernet
  • Interfata LAN:4 x RJ-45 10/100/1000 Gigabit Ethernet
  • Port USB:1 x USB 2.0
    1 x USB 3.0
  • Standard WiFi:802.11 a/b/g/n/ac
  • Rata transfer wireless:600 - 1300 Mbps
  • Criptare securitate:WEP 64/128 bit WPA, WPA2 WPS

Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine