RT-N66U [RT-N66U]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


684 58 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: RT-N66U

Wireless Router 802.11n draft 2.0 2x450Mbps Transfer simultan pe două canale 4 x 10/100/1000 Mbit/s, 2 x Port USB


Despre RT-N66U
Performanță și control incredibile, cel mai rapid router wireless de la Asus.

 Asus RT-N56U a fost cel mai rapid router de pe piaţă, dar timpul lui a trecut, iar RT-N66U este aici să îi ia locul. Performanţele echipamentului sunt în mod evident extrem de bune, ceea ce îl transformă din punctul meu de vedere în cea mai bună alegere a momentului. Şi dacă adăugăm la performanţe şi numărul mare de facilităţi, ASUS RT-N66U se transformă într-o propunere pe care cu greu o puteţi refuza.    
Routerul wireless gigabit dual-band ASUS RT-N66U oferă o acoperire și performanță incredibilă. Cu noua ASUSWRT UI îți setezi rapid rețeaua, personalizezi accesul utilizatorilor și monitorizezi puterea semnalului.

Călcând pe urmele modelului premiat RT-N56U, RT-N66U mărește viteza Wi-Fi pentru ambele transmisii de 5 GHz și 2,4 GHz cu 50%, adică până la 900Mbps și îl face ideal pentru pentru sarcini ca streaming video 3D HD gaming multiplayer, partajare de fișiere și conexiuni USB la printer. Amplificatoarele Wi-Fi incorporate îl fac pe RT-N66U router-ul perfect pentru casele și clădirile mai mari cu mai multe etaje.

Chiar dacă ești un entuziast cunoscător al tehnologiei sau un utilizator nou, RT-N66U este excepțional de ușor de utilizat, vine fără CD, iar Quick Installation Setup (QIS) te lasă șă navighezi pe internet imediat după ce ai conectat dispozitivul care funcționează cu PC-uri, smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv wireless. Datorită interfeței refinisate ai un control mult mai amănunțit și intuitiv care te lasă să monitorizezi semnalul, să setezi filtre pentru internet sau alte funcțiiDouă porturi USB multi-funcționale
 Oferind conectivitate pentru diferite dispozitive, servere FTP, SAMBA, UPnP AV și cu suport DLNA, RT-N66U face ca experiența de partajare și rețelistică să fie mult mai plăcută prin cele două porturi USB încorporate. Descarcă fișiere HTTP, FTP și P2P de pe un dispozitiv USB conectact la router fără să ai nevoie de PC. În plus, porturile USB gemene lasă libere imprimanta de rețea și conexiunile la server pentru ca tu să dispui de multistaking.


Specificatii tehnice
 • Tip:Router Wireless
 • Interfata WAN:1 x RJ-45 10/100/1000 Gigabit Ethernet
 • Interfata LAN:4 x RJ-45 10/100/1000 Gigabit Ethernet
 • Port USB:2 x USB 2.0
 • Standard WiFi:802.11 a/b/g/n
 • Rata transfer wireless:450 Mbps
 • Interfata management:UPnP
  DLNA
  DNS Proxy
  DHCP
  NTP Client
  DDNS
  Port Triger
  Virtual Server
  DMZ
 • Criptare securitate:64-bit WEP
  128-bit WEP
  WPA2-PSK
  WPA-PSK
  WPA-Enterprise
  WPA2-Enterprise
  WPS support
 • Dimensiuni (W x D x H), mm:207 x 149 x 35
 • Greutate (kg):0.450
 • Alimentare:110V~240V 50~60Hz
 • Alte caracteristici:IPSec Pass-Throuth
  PPTP Pass-Through
  L2TP Pass-Through
  PPTP server

Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine