Depozitul de cartușe
  Birotica
  Imprimante si multifunctionale
  Componente PC si Server
  Retelistica si Cabluri
  La scoala
  Unelte si Bricolaj
  Produse igienico-sanitare

Termeni si conditiiProdusele (echipamente sau consumabilele lor) comercializate de firma noastra sunt destinate exclusiv pietei din Romania. Daca v-ati procurat un echipament din alta tara sau destinat altei piete (de exemplu, aveti o imprimanta produsa pentru Hong Kong), functionarea consumabilelor comercializate de noi in acest echipament nu e garantata. Va sugeram sa luati legatura cu vanzatorul echipamentului dv pentru a achizitiona consumabile pentru asemenea echipamente.

I. Despre Noi

Serviciul www.mediatec.ro este oferit de SC MEDIATEC TEAM S.R.L. cu Punct de Lucru in Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, corp 61, etaj 4, camera 37 Sector 5, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/3678/2004, avand cod unic de inregistrare RO16217627, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

-- Prin posta la adresa de corespondenta: Calea Rahovei 266-268, corp 61, etaj 4, camera 28, sector 5 Bucuresti.
-- Prin e-mail la bucuresti@mediatec.ro pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back,  colaborari si parteneriate
-- Prin telefon la numerele 0732.335.091 sau 0725.335.090

II. Despre www.mediatec.ro

www.mediatec.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate pe site.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.mediatec.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres -(drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.mediatec.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre ("frames" in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare ("framing techniques" in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.mediatec.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.mediatec.ro,atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.mediatec.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul Mediatec sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.mediatec.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.mediatec.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.mediatec.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.mediatec.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. www.mediatec.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.mediatec.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.mediatec.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.mediatec.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.mediatec.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.mediatec.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.mediatec.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.mediatec.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.mediatec.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

-- Identificarea si alegerea produselor
-- Inregistrarea dvs. ca utilizator al www.mediatec.ro
-- Efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005
-- Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.mediatec.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.mediatec.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA.

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

-- transfer bancar/ordin de plata
-- numerar/cash la livrare

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.

Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VII. Cum ajung in posesia produselor comandate si achitate?

Intrarea in posesia produselor poate fi facuta la depozitul la care clientul este arondat (vezi pct.I – Despre Noi), unde clientul va primi marfa cu bon fiscal/chitanta, prin curier (48 ore de la facturarea comenzii,cu exceptia situatiilor in care apar intarzieri datorate curierului) sau posta (3~5 zile de la facturarea comenzii), caz in care documentele de plata se vor afla in colet. Prelucrarea comenzilor se face in zilele lucratoare intre orele 9-13. Comenzile sosite dupa ora 13 se prelucreaza de regula in ziua urmatoare (functie de cantitatea de comenzilor). Mediatec Team lucreaza pentru servicii de transport cu Fan Courier. Costurile de transport sunt afisate in comanda inainte de lansarea acesteia, intrucat depinde de localitatea de livrare, asadar poate fi calculat pe site doar in functie de adresa de livrare declarata. Localitatile in care costurile de transport sunt standard (fara kilometri suplimentari) se gasesc pe site-ul firmei de curierat, unde dupa introducerea localitatii pagina indica daca sunt sau nu km suplimentari si daca da, cati. Pretul platit in cazul ca exista kilometri suplimentari este de cca 1,00 leu/km.

In general insa preturile sunt:

-- Cu curier plata ramburs: 19.50 lei
-- Cu curier plata prin OP in avans: 15.00 lei
-- Cu Posta Romana plata ramburs: 14.00 lei
-- Cu Posta Romana plata prin OP: 12.00 lei

VII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati pe mail sau la telefon. Toate produsele au garantie (1 an sau 2 ani, functie de produs).

IX. Descrierea, stocul si returnarea produselor. Anularea comenzii

www.mediatec.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.mediatec.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

Stocul produsului are carcter informativ si nu reprezinta garantia ca marfa este in stoc la momentul unei eventuale comenzi din partea dvs.

Daca un produs oferit de www.mediatec.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

-- De a returna produsul cumparat in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
-- De a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

-- Certificate de garantie extinsa
-- Produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi cele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

In cazul in care produsele au un sigiliu specific categoriei (de ex. IT&C, unde sigiliul este aplicat de producator direct pe produs), acesta nu are voie sa fie desfacut. Desigilarea acestuia duce automat la pierderea garantiei, conform conditiilor mentionate de producator in certificatul de garantie, cat si la imposibilitatea de a fi returnat conform OG130/2000

Prin natura lui, un produs folosit, cu urme de uzura, nu poate fi returnat. Ambalajul produsului face parte din produs.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Daca doriti sa anulati o comanda, in orice stadiu, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

MEDIATEC TEAM SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam ". In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.mediatec.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mediatec.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.mediatec.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.mediatec.ro.

www.mediatec.ro are dreptul, dar nu obligatia, de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.mediatec.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.mediatec.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora

www.mediatec.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.mediatec.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.mediatec.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.mediatec.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.mediatec.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

www.mediatec.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.mediatec.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.mediatec.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@mediatec.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.mediatec.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.mediatec.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XV. Prezentarea ofertei

SC MEDIATEC TEAM S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.mediatec.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mediatec.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.mediatec.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Politica de confidentialitate

Mediatec Team SRL, denumita mai departe Mediatec, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.mediatec.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea comenzilor. Desi nu intra sub incidenta legilor specifice operatorilor care prelucreaza date cu caracter privat, Mediatec are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Prin bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile Mediatec.ro", va asumati continutul atat a Termenilor si Conditiilor cat si a Politicilor de Confidentialitate, intelegand ca adresa Dvs electronica si numarul de telefon le puneti la dispozitie in mod voluntar Mediatec pentru a putea fi contactat in vederea oferirii produsului sau serviciului solicitat, a eventualei incheieri de contract samd, deasemenea ca ne puneti la dispozitie datele necesare facturarii pentru a fi utiizate strict in acest scop si doar dupa finalizarea comenzii, intelegand prin aceasta ca Mediatec se supune legislatiei care excepteaza de la obligativitatea declararii la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal intrucat Notificarea prelucrarii datelor cu caracter personal nu este necesara in urmatoarele cazuri: a) cand prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuata de compartimentele/persoanele competente ale entitatilor de drept public si privat, in scopul indeplinirii obligatiilor prevazute de lege, b) pentru organizarea si desfasurarea activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administrativa.

Mediatec se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.mediatec.ro . Persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

-- Dreptul la informare
-- Dreptul de acces la date cu caracter personal
-- Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal
-- Dreptul de opozitie
-- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
-- Dreptul de a se adresa justitiei

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Mediatec in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Bucuresti, Cal. Rahovei 266-268, corp 61, et. 4, cam. 37 sau pe mail la office@mediatec.ro

Scopul colectarii datelor:

Atunci cand ne furnizati datele (nume, adresa mail, numar de telefon), Mediatec le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

-- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra
-- Pentru a va confirma produsele/serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii
-- Pentru inscrierea in programe de fidelizare
-- Pnntru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing, doar cu acordul Dvs
-- Pentru informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile/produsele Mediatec sau ale firmelor partenere, doar cu acordul Dvs

Mediatec poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Mediatec Team SRL si ale site-ului www.mediatec.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind Mediatec este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date:

Datele vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:

Mediatec poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

-- Pentru realizarea de rapoarte / analize
-- Pentru realizarea de informari in scopuri proprii
-- Pentru publicarea, promovarea si ofertarea produselor/serviciilor Mediatec

Link catre Comisia Europeana destinata solutionarii extrajudiciare a litigiilor aparute in urma tranzactiilor online https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO