7 Legume [557903]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Acest produs nu mai este la vanzare


Despre 7 Legume
PIURE HERO BABY 7 LEGUME, 125G, 4+

Pentru a se asigura că bebeluşul tău primeşte cea mai buna hrană, experţii Institului de Nutriţie pentru Sugari Hero au dezvoltat o gamă de piureuri de fructe şi legume 100% naturale, fără zahăr adăugat. Reţeta Hero Baby permite conservarea prin pasteurizare, un procedeu similar cu metoda Bain Marie folosită de tine pentru a pregăti toamna mâncărurile din legume şi fructe pentru perioada iernii. Această metodă asigură o păstrare optimă a proprietăţilor produselor pentru un timp îndelungat fără a fi necesară adăugarea de conservanţi.

Bucătărie Mediteraneană

Din 7 tipuri de legume şi piure din mere, toate amestecate cu ulei de măsline bogat în vitamine, fier şi acizi graşi nesaturaţi, am pregătit un piure savuros pentru ca puiul tău să descopere gustul minunat al naturii.

Cartofi, mere, fasole, morcovi, mazăre, ţelină, suc de roşii, ceapă, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui.

o între 4-36 luni
o cu ulei de măsline
o nu conţine aditivi artificiali, conservanţi sau coloranţi
o produs sterilizat
o fără gluten
o normalizează scaunul
Specificatii tehnice
  • Tip:Piure
  • Cantitate:125 g
  • Varsta recomandata:4 luni+

Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine