Rola hartie grea HP, 130g/mp, 42in, 30.5m [C6569C]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Tipul hartiei:Mata
  • Rola pentru:Plotter
  • Dimensiune:A0++ ( 1.067m )
  • Diametru interior:5.08 cm
  • Gramaj:130 g/mp
577 01 lei
tva inclus

Disponibilitate: indisponibil

Cod produs: c6569c

Înfăşuraţi sau stivuiţi documentele sensibile în timp imediat după ieşirea din imprimantă. Ideală pentru imprimate de fiecare zi excelente, cu culori precise, reproduceri de lucru şi examinări de proiecte, această hârtie certificată PEFC este uşor de manevrat şi asigură rezultate uniforme, de înaltă calitate.
De la trasarea de linii şi până la ilustraţii şi grafice cu intensitate redusă a cernelii, veţi observa înalta calitate şi consistenţa imaginilor de la un imprimat la altul şi de la o rolă la alta.
Manevraţi cu încredere imprimatele imediat după ieşirea lor din imprimantă. O tratare îmbunătăţită asigură rezistenţa la zgâriere a cernelii care vă ajută să livraţi rezolvări rapide.
Câştigaţi versatilitate cu această hârtie premium albă şi strălucitoare. De la reproduceri de lucru şi examinări de proiecte până la trasări de linii fine şi ilustraţii, îndepliniţi cerinţele proiectului şi obiectivele privind mediul ale firmei dvs. şi ale clienţilor cu această hârtie certificată PEFC.
1Reciclabilă prin programele disponibile în mod uzual.
2Necesită un suport de role de 2 inchi pentru compatibilitate cu seria de imprimante HP Designjet L25500.

Pentru imprimante HP Designjet seria 5500/5000, seria 4000, seria 3000CP, seria 1000 şi seria 800/500.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine