ORAL B SET INTERDENTAR [13250563]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Acest produs nu mai este la vanzare


Despre ORAL B SET INTERDENTAR
Sistemul de curatare folosit de periuta de dinti Oral-B Interdental te ajuta sa ajungi la zonele greu accesibile ale danturii. Datorita capului rotunjit si accesoriilor care se pot inlocui, sistemul Oral-B te ajuta sa-ti mentii dintii curati si sanatosi.Caracteristici: Cap rotunjit, alungit, flexibil si maner confortabil care te ajuta sa manevrezi periuta mai usor. Manerul prelungit iti permite sa ajungi chiar si in cele mai dificile zone ale danturii. Accesoriile se pot scoate si inlocui cu usurinta. Accesoriile cu colturi rotunjite, cilindrice iti permit sa-ti cureti dintii in siguranta.Caracteristicile modelului compact: Forma compacta a periutei de dinti este perfecta pentru calatorii. Sistemul snap-lock iti permite sa schimbi unghiul capului periutei fara sa-l atingi, ceea ce il face usor de folosit fara sa se murdareasca. Capul poate fi rotit pana la 180 grade, permitandu-ti sa ajungi si in zonele greu accesibile ale danturii. Manerul este facut din cauciuc texturat, care te ajuta sa manevrezi periuta mai usor.
Specificatii tehnice
  • Tip:Set interdentar

Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine