Router Broadband Load BalancenTL-R480T+ [TL-R480T+]

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
Specificatii tehnice
  • Interfata WAN:4 x RJ-45 10/100 Fast Ethernet
  • Interfata LAN:4 x RJ-45 10/100 Fast Ethernet
  • Port USB:Nu
  • Interfata management:Web
  • Dimensiuni (W x D x H), mm:294 x 180 x 44
  • Alimentare:100-240V AC
  • Alte caracteristici:3 port-uri Ethernet WAN/LAN configurabile (doar pentru versiunea 4.0)
262 77 lei
tva inclus
Adauga in cos

Disponibilitate: disponibil

Cod produs: TL-R480T+

Caracteristici esentiale:
   • 1 port Ethernet WAN fix, 1 port Ethernet LAN fix, si 3 port-uri Ethernet WAN/LAN (doar pentru versiunea 4.0)
   • Multi-WAN, faciliteaza conexiunea simultana la Internet de la ISP diferiti
   • Protectie profesionala impotriva fulgerelor, va pastreaza in siguranta investitiile
   • Caracteristici de echilibrare a traficului (Load Balancing), selecteaza automat cea mai buna linie in functie de incarcare


Ce face acest produs
TL-R480T+ este un produs destinat companiilor mici. Acesta dispune de trei porturi care pot fi configurate ca porturi LAN sau WAN, oferind routerului pana la patru porturi WAN pentru a satisface cerinte diferite de acces la Internet printr-un singur dispozitiv. in acelasi timp, traficul de retea este gestionat pentru a asigura distribuirea fluxurilor de date pe fiecare port. TP-LINK TL-R480T+ asigura un timp indelungat de functionare neintrerupta a retelei si fiabilitatea conexiunii Ethernet.

Smart Load Balancing (balansare a traficului)
Capacitatea interna de selectare automata a liniilor permite distribuirea fluxurilor de date in functie de latimea de banda si de gradul de ocupare al acesteia, pentru imbunatatirea utilizarii latimii de banda a conexiunilor broadband multiple. Mai mult decat atat, latimea de banda a WAN poate fi administrata manual sub forma de procentaje. Cu ajutorul acestor proprietati puteti configura foarte usor o politica de balansare a traficului.

Suport IP QoS si Port Based QoS
TP-LINK TL-R480T+ suporta tehnologiile IP QoS si Port Based QoS, pentru a asigura calitatea streamingului multimedia, teleconferintelor Video, jocurilor, etc.

IP/MAC Address binding - limiteaza atacurile asupra retelei
Asocierea adreselor IP si MAC asigura faptul ca numai acele computere care au trecut de verificare utilizand atat adresa IP cat si adresa MAC corecta pot accesa reteaua, limitand astfel posibilitatea atacurilor ostile asupra retelei.

Monitorizare interfata WAN
Detectarea si testarea starii online pe interfata WAN reprezinta verificarea conectivitatii liniilor cu ajutorul comenzilor PING/Tracert si a interogarilor DNS, fiind de mare ajutor administratorilor pentru depistarea si eliminarea blocajelor si erorilor.

Siguranta investitiilor dvs.
Tehnologia profesionala de protectie impotriva trasnetelor previne penetrarea supratensiunilor in incinta echipamentelor electrice si permite descarcarea la sol a sarcinilor electrice. Routerul este proiectat pentru a face fata unor descarcari electrice de pana la 4Kv, cu impamantare corecta. Aceasta caracteristica garanteaza faptul ca investitiile in infrastructura de comunicatie sunt in siguranta in conditii atmosferice violente.


Comentarii

Clientii mediatec.ro (Depozitul de cartuse) nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Proasta
Merge, dar ...
Merge
Buna
Excelenta
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine